9 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Størst på radiobingo-premier i landet

Og nå økes toppremien til 100.000 kroner

 GODE TALL: Jan Henrik Siraas er digitalredaktør i Radio Trøndelag. Han er svært stolt over at Radio Trøndelag utbetaler mest i bingo-premier av alle landets lokalradioer.  GODE TALL: Jan Henrik Siraas er digitalredaktør i Radio Trøndelag. Han er svært stolt over at Radio Trøndelag utbetaler mest i bingo-premier av alle landets lokalradioer.

– Radio Trøndelag er den lokalradioen i Norge som betaler ut mest i premier på radiobingo, sier digital redaktør Jan Henrik Siraas.

– Radio Trøndelag med hele fylket som nedslagsfelt opplever at mange bruker tirsdagskvelden for å møtes til sosialt samvær i selskap med naboer eller venner. På «Coop’en» i Sørli lenger nord i Trøndelag er dette en lang tradisjon. Ifølge våre opplysninger er Sørli det stedet som har hatt denne tradisjonen lengst med sosialt samvær knyttet til radiobingo, sier Siraas, som forteller om lokalt bingoengasjement i Stjørdal også.

– Lokalt ser vi at «Industrien Hell» startet med dette tilbudet til sine gjester nå før jul i 2018. Det kommer 10-20 personer hver gang som møtes i deres konferanselokale hver tirsdag. Det er en hyggelig uformell atmosfære med god mat og drikke. I morgen tirsdag har de i tillegg mottatt bordbestilling fra 13 personer. Da kan det bli behov for å flytte radiobingoen ut i restauranten, sier en fornøyd Jan Henrik Siraas.

– Hvordan er oppslutningen om radiobingo?

– Gjennom dialogen med våre lyttere har vi forstått at det spilles radiobingo i alle aldersgrupper i hele Trøndelag. Opplysninger viser at Radio Trøndelag er den lokalradioen i Norge som i løpet av de to siste årene har utbetalt mest penger i premier. Og hos oss går lykketallspotten ut flest ganger, slår Siraas fast.

– I tillegg kan jeg nevne at vi som lokalradio med salg av bingeblokker støtter oss til godkjent esveco-system. Det gir oss trygghet under bingospillet, og ikke minst betyr det at spillerne kan være trygge på at vi ikke jukser, sier Siraas.

Radio Trøndelag viser bingotallene på nett i det øyeblikket de blir trukket. Hvis lykketallet blir trukket, er dedermed fullstendig forhindret fra å trekke et nytt lykketall. Åpne linjer gir sikker kontroll.

– Et bingospill hos oss koster i dag 100 kroner for alle spillene. Hvis lykketallspotten ikke skulle gå ut, blir premien bygd opp. Nå er det kommet endringer i bingoforskriftene. Det betyr at potten nå kan komme opp på hele 100.000 kroner, sier Jan Henrik Siraas .

 

Les forrige sak:
Maria Rekkebo satte en utrolig scoringsrekord med hele 17 scoringer i helgens 3. divisjonskamp mot Byåsen Bredde.
Maria scoret 17 mål i en kamp

Lynving satte scoringsrekord

Close