10 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Størst på Hyundai i Trøndelag

Far og sønn, Leif og Torstein Krogstad satte rekord med 31,9 prosent markedsandel i Stjørdal i august. 17 solgte biler av merket Hyundai rullet ut av bedriften til nye private eiere.

 

Det var en meget tilfreds forhandler vi møtte onsdag denne uka hos Krogstad Bil på Sutterøy. Innehaver Torstein Krogstad fikk overrakt kake med påskriften 31,9 prosent markedsandel og gratulasjoner av Hyundai Motor Norway med Morten Pihl i spissen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Vi er svært godt fornøyd med måneden vi har lagt bak oss. Vi er nå Norges 4.største Hyundai-forhandler og hadde mest nybilsalg av dette merket i hele Trøndelag, sier Torstein Krogstad. Siden 1990 har Krogstad Bil hatt sin bilhall med verksted på Sutterøy. Det var Leif Krogstad som den gang bygde opp bedriften på stedet som sønnen Torstein senere tok over. Leif Krogstad arbeider fortsatt med bil i Trondheim under navnet Strandveien Auto ved Tungasletta. Hos Torstein i Stjørdal, arbeider bilselger Wiggo Bakken, og Bakken har tydelig gjort et bra salg for bilbedriften i forrige måned. Tidligere var Krogstad Bil også stor på merket Mazda. Nå er det Hyundai i modellene: IX 35, Y 30, IX20 og andre vakre biler som gjelder.

 

Dette er veldig gledelig for oss. Det gir oss inspirasjon til å stå på for bedre salg fremover også, sier Torstein Krogstad og spiser gjerne kirsebær med de store innen bilsalg i Trøndelag.

 

Wiggo Bakken, Leif og Torstein Krogstad kan smile fornøyd etter 17 solgte Hyundai i Stjørdal i august. Det gjør dem størst i Trøndelag på dette merket.

Les forrige sak:
Her vil det være enkelt å svinge ned på ei rampe til høyre og krysse Ole Vigs gate under bakken til parkeringsarealene under Husbyjordet. Biler som kommer opp Ole Vigs gate tar av til høyre og kjøre ned ei rampe der.
Parkeringssaken utsatt

  Den kommer til behandling i et ekstraordinært formannskap neste torsdag […]

Close