-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

– Strålende fra start til slutt

Blink-trener Roar Vikvang er fornøyd etter 4-2 mot Tromsø.

Roar Vikvang er fornøyd etter 4-2-seieren mot Tromsø. Foto: Åge Sjølstad

Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang var strålende fornøyd etter 4-2-seieren mot Tromsø og mener andre omgang er noe av det beste laget har levert i år. Men han mener laget trenger flere poeng for å være sikker på å berge plassen.

– I dag synes jeg guttene er strålende fra start til slutt. Vi møter et veldig godt lag, det er ikke uten grunn at de leder serien. Etter 90 minutter synes jeg vi fortjener å vinne. I sum er det vi som produserer mest og vi gjør det på en overbevisende måte, sier Blink-trener Roar Vikvang.

Etter tre strake tap er det ingen tvil om at seier og tre poeng smakte godt. For det har buttet litt imot for rødtrøyene de siste ukene.

– Man liker ikke å tape fotballkamper, men i løpet av en lang sesong kan det svinge litt. Jeg synes ikke vi har vært kjempedårlige i de siste kampene, men vi har sluppet inn mål for lett samtidig som vi ikke har greid å sette sjansene selv. Da blir det ofte tap, sier han.

I lørdagens kamp så alt ut til å fungere for Vikvangs gutter. Blink-treneren var likevel ikke helt fornøyd da dommeren blåste av til pause.

– Vi var litt småforbannet da vi gikk inn til pause fordi jeg synes vi spilte såpass bra – også får vi et mål imot på dødball rett før dommeren blåser av. Det er litt bittert. Men vi gikk utpå i andre omgang fast bestemt på å styre kampen, sier han

– Må ta flere poeng

For det var nettopp det Stjørdals-Blink gjorde. I andre omgang var det ingenting som tydet på at de møtte topplaget i divisjonen.

– I andre omgang er vi klart best og det er vi som styrer kampen og produserer flest sjanser. Tar man motstanderen i betraktning er nok andre omgangen i dag noe av det beste jeg har sett i år. De har et lag fullt av spillere med eliteserieerfaring, så det er utrolig sterkt av oss.

-Er du trygg på at dere holder dere i divisjonen nå etter tre poeng i dag?

-Nei, jeg føler meg fortsatt ikke helt trygg på det. Vi må ta flere poeng, og det gjør vi ved å levere gode fotballkamper. Jeg har alltid sagt at 30 poeng er nok til å berge plassen. Nå ser vi at lagene bak oss begynner å vinne, og de slår topplag. Flere spiller med kniven på strupen og da kan man få mange rare resultater. Vi har kun fokus på å vinne fotballkamper, sier Vikvang.

Les forrige sak:
Marita Haugen har gode og mindre gode dager, men hun uansett å være en positiv bidragsyter i bygda. Nå har gode venner startet en spleisaksjon slik at hun skal få førerkort.
Gode venner spleiser på Maritas førerkort

Marita Haugen (29) er en viktig bidragsyter i bygda, til tross for at hun sliter med angst

Close