7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Strøk etter strøk gjør ankomsten lysere

26 år gammelt panel «blir som nytt»

«PETAR PICASSO»: Petar Gajdasevic (t.h.) maler og maler i Skatvalshallen og omtaler seg humørfylt som Picasso. Her sammen med driftsansvarlig Jørgen Aurheim.

Panel fra 1994 er det som dekker vegger og tak i innkomstpartiet i Skatvalshallen. Som panel flest har det gulnet og mørknet gjennom disse 26 årene, og nå får arealene virkelig en skikkelig ansiktsløftning.

– Dette er Picasso, sier Petar Gajdasevic, storflirer og holder opp malerkosten.

Den robuste og arbeidsomme fagarbeideren i idrettshallene har nå brukt en del arbeidsdager på å male panelet, og det holder ikke med et kjapt strøk.

– Her må det fire strøk til, sier Gajdasevic, som har klatret opp og ned og inn i kriker og kroker. For det er liksom ikke bare rette, enkle vegger å male, – her er det flust av trøblete vendinger.

– Det tar sin tid, ja, men det er bra å få det gjort. Så er det jo så fint å jobbe her på Skatval, sammen med driftsansvarlig Jørgen Aurheim, sier Petar Gajdasevic.

Han er godt i gang med strøk tre og til og med strøk fire enkelte steder, men dette er en utholdenhetsjobb.

– Selveste Picasso hadde nok brukt 20 år på dette, sier Petar Gajdasevic og flirer igjen. Det står verken på humøret eller arbeidsinnsatsen der i gården.

PS! Bare til informasjon; Den spanske maleren Pablo Picasso er regnet som en av de aller største kunstnerne på 1900-tallet. 

 

Les forrige sak:
Det blir full sommer i pinsehelga

Nå kan vi få årets første sommerdag

Close