3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Strøkne forhold i Rensfjellet

Deltakerne i lørdagens turrenn får en fantastisk tur på ski

STRØKNE LØYPER: Forholdene i Rensfjellrennets trasé er flotte. Det ligger an til en super lørdag for deltakerne i rennet. STRØKNE LØYPER: Forholdene i Rensfjellrennets trasé er flotte. Det ligger an til en super lørdag for deltakerne i rennet.

I fjor var det i underkant av 300 som deltok i Rensfjellrennet. Lørdag må det stille flere for at rennleder Alf Roar Slind i Vikvarvet blir fornøyd.

– Dette er tredje året vi arrangerer i rundløype i Vikvarvet etter oppholdet. Etter årets renn skal vi evaluere om vi skal fortsette. Målet i år er mellom 400 og 500 til start, og de som kommer får garantert topp forhold, sier Alf Roar Slind.

Rennlederen i Rensfjellrennet var bekymret, men bekymringen forsvant.
– Det er topp forhold. Det blir en super lørdag for alle som starter i Rensfjellrennet, lover Slind.

Han og resten av arrangørene i Vikvarvet IL har to ulike løyper å tilby. Den «lange», som ikke er lang sammenlignet med originale Rensfjellrennet, er på 39 kilometer, mens den «korte» er på 20 kilometer.

– Begge løypene går i fint fjellterreng og er lette traseer, sier Slind.

Nå håper han at alle skiglade kjenner sin besøkelsestid og stiller til start. Hvis ikke antall deltakere passerer fjoråret kan det se mørkt ut for framtiden til Rensfjellrennet.

– I fjor utfordret vi alle som deltok til å ta med seg én ny deltaker til årets løp. Vi krysser fingrene og satser på at de gjør det, sier Alf Roar Slind.

Påmeldingen på nett stengte fredag kveld, men det er fullt mulig å møte opp ved Guldsethsaga Skianlegg i Vikvarvet lørdag formiddag for å bli med. Det er både trimklasser og konkurranseklasser. I fjor var det Tydals Magnus Stensås som var raskeste herre på de 39 kilometrene, mens VM-reserven Ane Appelkvist Stenseth var raskeste kvinne.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Rusfritt på E6

Alt i skjønneste orden da politiet sjekket promillen

Close