5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Strør om seg med grusskryt

|| Veigjengen i kommunen fortjener masse skryt, sier Otto Fordal. Han er veldig, veldig fornøyd med den innsatsen de gjør for å gruse veiene i bygda. (Arkivfoto: Knut Lundemo)||

– De gjør en helt fenomenal jobb. Grustakgjengen med Egil Kleven i spissen sørger for at det er trygt å kjøre uansett føre i Meråker, sier avisbud Otto Fordal.

76-åringen har kjørt Adressa i ni år, og har kjørt ut Stjørdals-Nytt siden 2003. Aldri har det vært føreproblemer.

– De gruser veiene så det bestandig er trygt å kjøre. De gruser mye, ofte og på alle veiene. Det er helt fenomenalt det de gjør, understreker Otto Fordal.

Denne uka, med mildværet som har slått inn for fullt, har føret vært veldig utfordrende. Det har vært speilblank is, særlig på sideveiene, de siste dagene. Men for Otto og avisene har det vært trygge netter og morgener.

Coop Storlien artikkelnivå

– Tirsdag kveld gruset kommunens folk sent på kvelden. Det holdt i massevis til jeg startet på ruta mi klokka tre på natta. Før klokka var fem på morgenen var de ute på ny strørunde, skryter Otto Fordal.

Det er ikke bare enkle veier å ferdes på i Meråker. Noen er bratte og temmelig langt unna allfarvei, men det spiller ingen rolle.

– De gruser jo alle veier, små og store. Og kommer de ikke til med lastebil, så kommer hjullasteren og strør. Altfor ofte får veifolket bare kjeft, men de fortjener masse skryt, understreker postkjøreveteranen fra Gudå.

 

Les forrige sak:
||
Drosjesjåfør kjørte med 1,87 i promille

Mannen fra regionen måtte slutte som drosjesjåfør da han mistet førerkortet […]

Close