-1 °C Stjørdal, NO
20/11/2019

Styggpene veier

Åpent julehus mobil

 

Det er  en stipendiat på Institutt for Landskapsplanlegging på UMB(Ås) som skal skrive en avhandling om utforming av veier og gater. Oppgaven skal finne ut hvordan ”folk flest” oppfatter og vurderer veier og gater i sine daglige omgivelser.

 

Christina Blumentrath er en tysk stipendiat på Institutt for Landskapsplanlegging på UMB (Ås) og skriver sin avhandling om utforming av veier og gater. I delprosjektet “hverdagsveier” skal hun prøve å finne ut hvordan ”folk flest” oppfatter og vurderer veier og gater i sine daglige omgivelser.

 

Hegra Spbank-Stilling

STFK.no viderebringer hennes oppfordring;

Stygg eller vakker? Send meg et bilde av din hverdagsvei

For PhD- prosjektet mitt om veiestetikk på Institutt for Landskapsplanlegging på UMB  trenger jeg bilder av stygge eller vakre veier og gater i Norge.

Jeg ville være takknemlig dersom du kunne sende meg et bilde av din vei til skolen, til jobben, til butikken eller andre veier du bruker til daglig. Er det for eksempel et stykke av veien du synes er vakkert eller stygt?

Bildene blir fremvist anonymt på bloggen til prosjektet, hvor du og andre også har mulighet til å kommentere bildene. Her er linken til bloggen, hvor du også kan finne mer informasjon om undersøkelsen. 

http://hverdagsveier.blogspot.no/

 

Du kan enten laste opp et bilde gjennom et kontaktskjema på bloggen, eller du kan sende det til meg på e-post til hverdagsveier@gmail.com.  Husk å sende kodeord ”vakker” eller ”stygg” og en kort bildetittel (hvor bildet ble tatt). 

Så er det bare å ta et bilde (gjerne med mobilen) neste gang du går til jobb, skole eller når du henter i barnehagen!

 

Prosjektet er meldt til Personvernombudet for forskning ved Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste (NSD). Bildene og resultatene fra denne undersøkelsen vil kun bli brukt for publikasjoner i sammenheng med min doktoravhandling på UMB. Du må være over 15 år for å delta. Der et selvfølgelig mulig å trekke seg når som helst uten å måtte oppgi grunn for det, så bli bildet ditt og andre opplysninger slettet. Opplysningene anonymiseres senest innen prosjektslutt, 30.09.2015.

Les forrige sak:
Linda Rosvold har slått seg sammen med erfarne Jorunn Rolfseng i salongen White and Black i Stjørdal sentrum. De to sier de utfyller hverandre godt innen hår og klipp. Hunden Magda på seks år er fast innslag i den trivelige salongen.
Myk overgang hos frisøren

  Jorunn Rolfseng har drevet sin frisørsalong i hele 26 år […]

Close