2 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Sune feiret 60 med fin konsert

|||||| Det ble en fin musikalsk markering av 60-årsdagen til Sune Gustavsson i Kimen kulturhus lørdag.|Det ble en fin musikalsk markering av 60-årsdagen til Sune Gustavsson i Kimen kulturhus lørdag.|Det ble en fin musikalsk markering av 60-årsdagen til Sune Gustavsson i Kimen kulturhus lørdag.|Det ble en fin musikalsk markering av 60-årsdagen til Sune Gustavsson i Kimen kulturhus lørdag.|Det ble en fin musikalsk markering av 60-årsdagen til Sune Gustavsson i Kimen kulturhus lørdag.||

Bursdagsbarnet Sune Gustavsson tok plass i salen på første rad. Bak i salen satt mange kjente og næreste familie klar da Roar Nygård fra Lånke startet feiringen med å fortelle at han selv hadde fått helsehjelp av soneterapeut Sune Gustavsson. Nygård sang den spesielle dagen i gang til ære for Sune sin også snart 30 år lange praksis innen soneterapien i Trøndelag. Sune har parallelt drevet sin alternative skole og hjulpet svært mange mennesker. Nå fikk han i løpet av kvelden mange rosende ord for sine praktiske kunnskaper innen soneterapien og for sin medmenneskelighet og positive væremåte. Gratulasjonene var mange og noen av de største gavene ble gitt med musikk og sang.

Leger uten grenser får verdifull støtte

I ukene før sin 60-årsdag, har jubilanten Sune Gustavsson via sosiale medier oppfordret til å gi pengegaver til Leger Uten Grenser. Da feiringen i Kimen startet viste kontoen 62.000 kroner som nå overføres til hjelpeorganisasjonen.

Oddny Estenstad var kveldens konferansier, og introduserte de unge herrene Amund Totland og Jonas Enroth med sine gitartalent og fremførte to låter. Nær venn og trubadur Rolf Åge Berg sang en tidlig bursdagssang til jubilanten. Åste Ruud og Amund Totland ga også sine tidlige musikalske hilsener til jubilant Sune.

– Det er veldig flott å få oppleve dette med gjester og flotte artister på en slik spesiell dag. Spesielt fint også at nær familie fra Sverige har ankommet Stjørdal. Tusen takk til dere som gjør dette mulig, sa en beveget jubilant og tok imot artist Åshild Mundal som vakkert delte Olav Stedje sin «Vi vandrar saman» med alle i salen.

Åshild Mundal fremhevet Sune Gustavsson som medmenneske. At han sprer positivitet til alle rundt seg, og hun fortsatte med Dance With A Stranger sin engelske versjon av «Alle trenger en venn i blant» sammen med Roar Nygård.

Paret Amund og Liv på gitar og kontrabass delte scenen med Runa og Rolf Åge Berg. Deres egenvalgte låter til jubilanten ble godt mottatt.

I to ulike «figurer» fikk han frem smil og latter i salen, moromannen Harald Morten Bremseth fra Lånkerevyen. Som vikar og maskulin dame med erfaringer fra treningssenter, sendte han stafettpinnen videre til Fritjof Riis. Trubaduren Riis har vært pasient hos Sune Gustavsson, og delte ønsker om en kommende sommer i sin fremførte sang skrevet sammen med sin 11 år gamle datter Ingeborg.

Unge Ebba Gustavsson Hofstad, Sunes barnebarn, fremførte vakkert «Lille menneske», og konferansier for kvelden Oddny Estenstad tok en nærprat med jubilanten som ikke la skjul på at han satte stor pris på venner, livet og damer. Sune med sin opprinnelse fra Sysslebäck og Torsby i Sverige, sa også litt om sin egen oppvekst i Sverige, og erfaringer i Trøndelag og Stjørdal. Hans utkårede, Liv Hanne debuterte på scenen, kanskje overraskende for noen med egen sang til jubilanten. Det ble en minneverdig og fin musikalsk bursdag.                

Les forrige sak:
||
Spor etter savnede hunder

- Det er funnet flere liggegroper og avspist trekksele, bare noen […]

Close