1 °C Stjørdal, NO
26/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Super-Blink knuste Hødd

Lillebo scoret tre da Blink leverte en virkelig toppkamp

Mats Lillebo kan smile over storform både for egen del og laget. Her takker han Sivert Solli for en fantastisk målgivende til 1-0-målet, mens Ole Kristian Rødahl kommer like smilende til. Mats Lillebo kan smile over storform både for egen del og laget. Her takker han Sivert Solli for en fantastisk målgivende til 1-0-målet, mens Ole Kristian Rødahl kommer like smilende til.

Stjørdals-Blink leverte en strålende fotballkamp da de rundspilte og utklasset Hødd 4-0 hjemme på Blinkbanen.

– Vi slo Kongsvinger 3-2 i min forrige periode som Blink-trener, men dette tror jeg nok er det beste jeg har vært med på som trener her. Roar Vikvang er strålende fornøyd, stolt og imponert over sine gutter på banen. En time med festfotball og en halv time med «cruisekontrollen» på var imponerende søndagsunderholdning. Hødd kom forøvrig til kampen uten tap i 2. divisjon på de fire første kampene.

– Det er iallfall den beste kampen jeg har vært med på i Stjørdals-Blink. Det har vel vært mange gode lag og kamper før min tid, men dette var solid, sier en minst like fornøyd kaptein Vegard Fiske.

Han kunne fra midtstopperplass se at Mats Lillebo herjet med Hødd-forsvaret. Skatvalsbyggen scoret tre og dundret en i tverrliggeren. Det fjerde satte Ole Kristian Rødahl inn. Mannen som har fått tillit i  Sondre Stokkes skadefravær har virkelig tatt vare på sjansene han har fått.

– Jeg synes vi spiller bra fotball og vinner dueller. Dette var bra, sier Mats Lillebo som fikk tommelen opp av pappa og Blink-legende Roger Lillebo etter kampen. – I dag fortjener han litt skryt, sier pappa på vei ut på banen.

Lillebo var banens beste, men hadde godt følge av de ti andre Blink-spillerne. Med en svært så løpssterk og fotballklok midtbane bak en målfarlig fremre treer er Blink på sitt beste et knakende godt fotball-lag for tiden.

Skryt får også Lillebo og alle de andre av trener Vikvang.

– Dette er det høyt nivå på. Vi har meget solide, og det jeg er aller mest fornøyde med er at vi klarer å løfte oss etter Brattvåg-kampen som var en skuffende kamp fra vår side. Mats er virkelig god, men jeg synes alle leverer på et meget høyt nivå i dag, sier Vikvang.

Stjørdals-Blink topper nå 2. divisjonstabellen med 13 poeng på fem kamper. Nærmest ligger Moss med ni poeng på fem kamper. Tabellen ser du her!

Blinks lag: Thomas Lia – Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Robert Williams (Ottar Huni Magnusson) – Fredrik Vinje, Jakob Talmo Tromsdal, Sander Erik Kartum (Anders Nygaard) – Sivert Solli, Mats Lillebo, Ole Kristian Rødahl (Jørgen Kjøsnes Valleraunet).

 

Les forrige sak:
Espen Myhr Grandalsmo (t.h.) er valgt inn i sentralstyret til partiet Rødt. Her sammen med en strålende fornøyd partileder Bjørnar Moxnes. (Foto: Privat)
Grandalsmo innvalgt i sentralstyret

Nå satser Rødt på å gjøre tidenes valg

Close