3 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Superhelg på Uptown

 

Too Far Gone er omtalt som Norges beste countryrock-band, og slo for alvor igjennom i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det gått slag i slag med høye listeplasseringer, radiolisting, tv-opptredener, omfattende turnering i hele landet for fulle hus, to gullplater og ikke minst stor aktivitet på nettsteder som Facebook og Youtube.

 

Bandets 8. utgivelse, plata Reis Av sted er spilt inn i legendariske Nidaros studio i Trondheim med Ronny Wikmark og Terje Storli(fra Stage Dolls) som produsenter.

TOO FAR GONE består av 5 dyktige musikere fra Trøndelag: Børge Rømma (vokal), Magne Kolstrøm (bass), Roar Øien (steelgitar), Ola Buan Øien (gitar), Anders Stensås (trommer)

 

Lørdag gjester the 1st lady of Rockin Blues Ana Popovic storscenen på Uptown. Blues in Hell har i samarbeid med Uptown hyret inn en av tidenes “hotteste” kvinnelige bluesartist. Hun har nettopp sluppet sitt femte studio album ”Unconditional”. Dette er første studio album på 4 år og oppfølgeren til ”Still Making History” som havnet helt opp på 4 plass på Billboard Charts.

 

Ana gjorde kjempesuksess på Blues in Hell i 2008 og vi vet det er mange som har gledet seg lenge til å høre henne igjen.. Ana gir alltid 110% på sine konserter, og hun er blitt en stor publikumsyndling world wide. Rå & Sexy Blues – ikke gå glipp av denne godbiten av en konsert

Les forrige sak:
SJELDEN SCORING: Venstreback Ola Andreas Hoel hadde mange offensive bidrag og la på til 6-0 tidlig i andre omgang.
Blink i hundre og en

Lørdagens knusende 11-0-seier var ikke annet enn imponerende. Opprykket til 2. […]

Close