8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Superscoring sikret råsterkt bortepoeng

«Stjal» poeng fra en av de store opprykksfavorittene

Sondre Hopmark Stokke scoret igjen for Stjørdals-Blink. Det målet sørget for at Blink fikk med seg ett poeng hjem fra bortekampen mot Kjelsås. Sondre Hopmark Stokke scoret igjen for Stjørdals-Blink. Det målet sørget for at Blink fikk med seg ett poeng hjem fra bortekampen mot Kjelsås.
Værnes begravelsesbyrå steindag april

KFUM Oslo er ett av lagene som kjemper om opprykk fra 2. divisjon i år. Lørdag ettermiddag imponerte Stjørdals-Blink med å spille 1-1 på «Kåffa» sin hjemmebane på Ekeberg.

Are Tronseth og hans Blink-gutter la seg bakpå mot KFUM på bortebane, men klarte ikke å forhindre at Moses Dramwi Mawa satte inn 1-0 etter 27 minutters spill. Men bare seks minutter senere leverte Sondre Stokke noe som garantert er i nærheten av årets mål. Stokke fikk en lang pasning fra Nedzad Sisic ute på Blinks høyre side. Toppscoreren dro en overstegsfinte og forserte innover i banen før han nydelig plasserte ballen i det lengste hjørnet med venstrefoten fra cirka 25 meters hold.

Det var KFUM Oslo som hadde ballen og som styrte spillet mot Stjørdals-Blink, men de kom ikke til veldig mange sjanser. Det som kom ryddet keeper Jørgen Vordal godt opp i.

Bortepoeng mot KFUM er mer enn beregnet for Blink som nå er oppe på 12 poeng på en 8. plass. Avstanden til nedrykksstreken er på fem poeng, men lagene som ligger der har spilt en kamp mindre. For KFUMs del mistet de med dette resultatet muligheten til å ta ledelsen i avdelingen.

Stjørdals-Blinks mannskap i dag: Jørgen Vordal, Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Markus Balstad Husby, Anders Nygaard, Sander Kartum, Marius Augdal, Jørgen Selnes Sollihaug, Sondre Stokke og Nedzad Sisic. Benyttede reserver var Henrik Kjeldsen Dahlen, Ole Kristian Rødahl og Simen Nordskag.

Les forrige sak:
Sofie Erstad er på rallycross-VM for aller første gang og gleder seg enormt. Litt høy lyd, men med fargeriktige øreklokker går det helt topp. Samtdig er det trygt og godt sammen med søskenbarn Amalie Brøttemsmo. (Foto: HellRX)
VM-arenaen bader i sol – alt er klart for fartsfest

SE BILDER FRA LØRDAG FORMIDDAG: Publikum strømmer til Lånkebanen

Close