2 °C Stjørdal, NO
21/02/2019

– Supert med skiløyper!

|| Elever ved Forradal oppvekstsenter har fine dager ute i snøen med oppkjørte skiløyper. Skolestartere ved barnehagen er også med i løypene. (Foto: Forradal oppvekstsenter)||

Forradal oppvekstsenter har et yrende liv av glade elever og barnehagebarn. Utenfor oppvekstsenteret ligger snøen forlokkende med oppkjørte løyper. Vaktmester, foreldre og skolens ledelse har også gitt barna frihet til å nyte vinteren. Assistent i oppvekstsenterets barnehage, Jostein Bidtnes er hyppig med ut for å assistere barna. 

– Med tillatelse fra grunneieren og med velvillige foreldre som kjører opp spor ved skolen, kan nå de 37 elevene ved skolen spenne på seg skiene i friminuttene og renne på ski like utenfor gjerdet. Hos oss i barnehagen er det mest lek og aking som gjelder men nesten alle de største barna ved barnehagen i kategorien skolestartere er daglig ute på ski, sier Jostein Bidtnes.

Enhetsleder Toril Rødde ved oppvekstsentret forteller at også gymtimene i det siste er blitt brukt til skigåing. Barna ved Forradal oppvekstsenter synes det er kjempestas med skispor like ved skolen. Hjemme hender det at de ser på langrenn også på TV-skjermen. Nylig fikk de med seg de NM-seirene til Varden Meråker, og lot seg inspirere av det. Nå håper de at det stabile vinterværet fortsetter utover i februar. 

 

Les forrige sak:
||
Ordfører bekrefter rådmann-avgang

Rådmann Henrik Vinje fratrer sin stilling som rådmann i Meråker kommune. […]

Close