6 °C Stjørdal, NO
17/09/2019

Supert Serum i Hommelvik

|| BØLJEBAND: Pelle Parafins Bøljeband spilte god bøljemusikk i Hommelvik.||

Pelle Parafins Bøljeband og Tramteateret herjet i landet på 1980 tallet og mange husker nok det absurde typegalleriet fra ”Halvsju” på Nrk.

Bøljemusikk

Historien i ”Serum Serum” starter med at de tre jentene, Frida Frosk, Sandra Salamander og Ragna Rekkverk så gjerne vil bli med i ”Pelle Parafins Bøljeband”. Men de synger for dårlig.

Da koker de sammen et serum som skal gi bedre sangstemme, men de tre jentene holder seg ikke helt til oppskriften og lager et sannhetsserum i stede. Det får folk til å sakke sant. 

Men bandittene Randi (Marie Forbord Robertsen) og Ronny (Torbjørn Hammer) er på sporet av serumet og det forsvinner stadig vekk.

Artig og aktuelt

Den storrøykende journalisten Teddy Kristoffersen, glimrende spilt av Patrick Valsø, får en dose av serumet og stumper røyken. Dette skriver han om i avisen og jentene er igjen på sporet av serumet.

Ta lappen

Det havner tilslutt på slottet og fører til at hele regjeringen snakker sant. Ja så sant snakker de at de blir arrestert av politiet.

Og når regjeringsmedlem Ola Elgesen (Jørgen Valleraunet) forteller at regjeringen nå har bestemt at byggingen av alle kulturhus i hele landet skal stoppes til fordel for å bygge nye ungdomsskoler, da jublet elever, lærere og foresatte i salen.

Solid forestilling

9.trinns forestilling ”Serum Serum” er en helstøpt forestilling med god kvalitet og mange talenter i alle ledd.

Orkesteret er helstøpt, sangerne er gode og tydelige, danserne presise og samstemte. Den tekniske produksjonen var profesjonell. Kostymer og kulisser var gjennomarbeidet og med over 90 ungdommer i sving er dette kort sagt imponerende.

Elever og lærere ved Hommelvik ungdomsskole kan være stolte over årets forestilling og vi ser fram til neste prosjekt.

 

Les forrige sak:
||
Mattetalenter ved Stokkan ungdomsskole

UngeAbel er den nasjonale konkurransen i matematikk for 9. klasser i […]

Close