12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Supertrio stemmer i med «Spor»

Skal hylle kvinnelige artister som har vært til inspirasjon

SUPERSTEMMER: Linda Stol Strigsve (fra venstre), Åshild Mundal og Siri Bones har laget sin egen konsert som skal hylle andre store kvinnelige stemmer. SUPERSTEMMER: Linda Stol Strigsve (fra venstre), Åshild Mundal og Siri Bones har laget sin egen konsert som skal hylle andre store kvinnelige stemmer.

De er tre velkjente musikalske Stjørdals-stemmer. Lørdag inviterer damene Bones, Mundal og Strigsve til konserten «Spor».

Linda Stol Strigsve bor i Asker, men en stor del av hjertet befinner seg i Stjørdal. For få år siden flyttet hun hjem til Stokkhaugan, men flyttelasset har gått i retur til det sentrale Østlandet. Med på det lasset var en stor drøm om egen konsert.

– Det startet med drømmen til Linda. Hun er jo oppvokst her i Stjørdal og har lenge gått og drømt om å holde sin egen konsert. Linda ønsket å gjøre noe kreativt i hjembyen, så hun kontaktet Åshild Mundal og meg. Det har nå blitt til konserten «Spor» som vi har i Vektersalen i Kimen førstkommende lørdag klokka 19, forteller Siri Bones.

De tre damestemmene er mye hørt. Alle tre har tilbakelagt mange musikalske år hver for seg. Linda Stol Strigsve har lang fartstid fra teater og musikaler i hovedstaden. Åshild Mundal har jobbet med store navn som Carola og Sissel Kyrkjebø. Hun har vært fast korist for Dance with a Stranger, og ikke minst har hun gitt ut to soloplater. Siri Bones har jobbet noen år på Wallmans Salonger i Oslo, men har holdt seg mest lokalt i dalføret med både egne konserter og som solist på ulike prosjekt.

– Nå har vi tre damene, som alle er i 40-årene, gått tilbake i tiden fra vår spede karrierestart fram til voksen alder og funnet et utvalg av kvinnelige artister som har inspirert oss. Disse skal vi hylle med med både personlige solistiske versjoner, pluss duetter og trioer, sier Siri Bones.

Hun kan røpe at blant de kjente kvinnelige artistene de skal hylle og hedre er blant mange andre Whitney Houston, Joni Mitchell, Lisa Nilsson og Sinead O`Connor.

Coop Storlien artikkelnivå

– Og ikke minst har vi med oss erfarne og gode musikere som etter hvert har blitt veldig kjent for Stjørdals-publikummet. Det er selbyggen John Oddstein Aune på gitar, Jan Inge Tjørhom på bass, Sven-Kristian Bakken på keyboard og perkusjonist Arne Skognes. Så har vi med oss Willy Trehag på lyd og Jan Borge Larsen på lys, sier Siri Bones, som gleder seg til lørdagens konsert.

 

Les forrige sak:
Landsskytterstevnet var en stor suksess i Stjørdal i 2018. Trolig havner arrangementet i 2023 på Steinkjer.
LS-arrangørene får 450.000 kroner hver

450.000 kroner til hvert av arrangørlagene

Close