-1 °C Stjordal, NO
18/01/2020

Supervår for Cornelius

Avsluttet vårsesongen med seks seire på rad

Motocrossfører Cornelius Tøndel har tatt store steg i løpet av vårsesongen. Den avsluttet han med seks seire på seks heat i «Myggjakten» i Sverige. (Foto: Privat) Motocrossfører Cornelius Tøndel har tatt store steg i løpet av vårsesongen. Den avsluttet han med seks seire på seks heat i «Myggjakten» i Sverige. (Foto: Privat)

Hommelvikingen Cornelius Tøndel (17) avsluttet en strålende motocross-vår med seks seire på seks heat i tøff svensk konkurranse.

Cornelius Tøndel gir full gass for å bli best mulig som motocrosskjører og kombinerer studentlivet ved Norsk Toppidrettsgymnas i Bærum med å delta i konkurranser over hele Europa. Utviklingen denne våren har vært helt formidabel.

– Supersesong og nå går jeg all inn for at høstsesongen skal bli enda bedre, lover den svært så lovende motocrosseren fra Hommelvik.

Han avsluttet vårsesongen med å vinne alt som vinnes kunne under «Myggjakten» i svenske Sveg sist helg. Før det var han med i det svenske mesterskapet og hevdet seg godt i konkurranse med svenske VM-førere.

Sesongen så langt toppet seg med EM i Latvia.

– Det var litt av et sirkus, og jeg klarte for aller første gang å kvalifisere meg for å kjøre heat for første gang, og der ble jeg nummer 12. Stor opplevelse og en barriere ble brutt, uttaler 17-åringen fra Hommelvik, som har det meste av storfamilien med seg i sitt Team Tøndel, alltid med startnummer 302.

Les forrige sak:
Fungerende lensmann Tore Sparby (innfelt) anmoder gjerningspersonen(e) til å melde seg etter den dramatiske brannen i Moheim-bygget. Han har stor tro på at politiet vil finne den eller de som sto bak ildspåsettelsen.
Oppfordrer den som tente på til å melde seg

Politiet vil komme i kontakt med alle som var i sentrum i forkant av brannene

Close