10 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Svarer på spørsmål med å invitere til middag

Omsorgsetaten vil svare pensjonistlaget over en middagstallerken

Pensjonistlagets leder Per Olaisen (t.v.) og nestleder Kåre Børseth er invitert på middag av kommunens omsorgsetat. Pensjonistlagets leder Per Olaisen (t.v.) og nestleder Kåre Børseth er invitert på middag av kommunens omsorgsetat.

Pensjonistlagets leder og nestleder sendte en rekke spørsmål til kommunens omsorgsetat. Nå har de fått svar. Eller de har strengt tatt ikke fått svar, men en invitasjon.

– Det er viktige og sentrale spørsmål dere stiller om tjenestetilbudet ved Halsen sykeheim og bosentra. Dette ønsker vi å svare på. I stedet for å svare skriftlig på spørsmålene vil vi heller invitere dere på besøk. Og siden flere av spørsmålene dreier seg om mat og kosthold, inviterer vi dere til å spise middag sammen med oss på det nye sentralkjøkkenet på Fidesbygget i Værnesgata, skriver etatsjef Hans Frederik Selvaag og spesialrådgiver Arne Tveit i svaret fra etaten.

LES OGSÅ: – Stadig flere henvendelser om mangler

Pensjonistlagets nestleder, Kåre Børseth, sier at de foreløpig ikke har svart på invitasjonen.

– Nå var det ikke så mange av spørsmålene som dreide seg om sentralkjøkkenet, men vi ser jo at dette er en bra mulighet til å få svar fra kommunen, sier Børseth.

Opprinnelig var invitasjonen datobestemt til 13. mars, men det passer dårlig for Børseth og pensjonistlagets leder, Per Olaisen.

Coop Storlien artikkelnivå

– Den dagen har vi medlemsmøte i pensjonistlaget, så vi har blitt enige med Tveit om at middagsinvitasjonen er satt til 27. mars, sier Børseth.

Spørsmålene fra pensjonistlaget handlet blant annet om fastlegeordningen, om varm mat på sykeheim og bosentre, om ettermiddagskaffe og ernæringsfysiolog.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
To personer skadet i trafikkulykke

To personbiler har kjørt inn i hverandre

Close