10 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Svorsk artistlegende på scenen i Stjørdal

Elvis, Cornelis og Cash på repertoaret dagen før dagen

TIL STJØRDAL: Benny Borg kommer med musikk fra Elvis, Cornelis og Cash til Søndre Kulturhjørne 16. mai. TIL STJØRDAL: Benny Borg kommer med musikk fra Elvis, Cornelis og Cash til Søndre Kulturhjørne 16. mai.

Svenske Benny Borg har blitt hele Norges Benny. På dagen før dagen, 16. mai, står han på scenen i Søndre Kulturhjørne.

– Dette blir en stor kveld. Billettene er allerede lagt ut på hoopla.no, og det er allerede solgt en god del av dem, sier Aud Ravlo Sakshaug som er blant ildsjelene ved Søndre Kulturhjørne.

Til Stjørdal har han med seg både Elvis Presley, Cornelis Vreeswijk og Johnny Cash – på repertoaret.

Benny Borg er en ubestridt ener på historiefortelling. Nå tar han opp suksessforestillingen med fortellingene og låtene til Cash, Elvis og Cornelis Vreeswijk, i tillegg til noen av sine egne slagere.

– I løpet av den 90 minutters lange konsertforestillingen, hvor humor og alvor går hånd i hånd, får Benny Borg virkelig vist seg som den allsidige kunstneren han er når han gir deg alle de store låtene til noen av de største artistene innen pop- og visekulturen, lover Aud Ravlo Sakshaug.

Benny Borg har mer enn 40 år som artist i Norge bak seg. Mange av låtene har blitt klassikere i norsk populærmusikks historie. I løpet av den halvannen time lange forestillingen viser Benny Borg seg som visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Bilfører må bytte ratt

Fikk pålegg etter promillekontroll

Close