2 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

Sy-kurs for store og små

– Min første læremester var mor som lærte meg mye

SYKURS: Delia Iorga tilbyr sykurs for alle interesserte i Stjørdal og omegn. SYKURS: Delia Iorga tilbyr sykurs for alle interesserte i Stjørdal og omegn.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Delia Iorga ønsker å tilby sykurs for alle interesserte i Stjørdal og omegn.

Hun driver med motedesign i sitt eget firma «Ida del Gide». Det betyr mye arbeid bak symaskinen og med utvikling av design.

– Hvor har du fått dine kunnskaper?

– Min første læremester var mor som lærte meg mye. Siden har jeg skaffet meg utdanning og gjennomført en rekke med kurs. Nå ønsker jeg å dele mine kunnskaper med andre, sier Delia Iorga som ønsker å ta bort frykten fra å melde seg på et kurs.

– Jeg kan tenke meg et variert opplegg. Det betyr egne tilbud for voksne og egne tilbud for barn. Men jeg kunne også tenke meg et helgeprosjekt der unge og voksne deltar sammen. For jeg er opptatt av samarbeid mellom både to og tre generasjoner. Og symaskinen inviterer generasjonene til felles innsats.

– Hvor starter sykursene?

– Jeg har etablert et godt samarbeid med Proneo i Kjøpmannsgata (Gjensidige-gården). De stiller lokaler til disposisjon for meg. Her vil starten foregå.

– Når starter kursene?

– Jeg tar sikte på å starte i begynnelsen av september.

– Hvordan skjer påmelding?

– Det kan være gjennom mitt eget firma og Facebook-siden «Sykurs i Trøndelag», sier Delia Iorga.

 

Les forrige sak:
Uskadd fra bilbrann

Tok fyr ved Storlien

Close