12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Sylferske løyper i Fagerlirennet

Det tradisjonsrike turrennet går som planlagt søndag

Her ser vi løypemaskina som på tidligmorran kom over fra Selbuskogen til Ytteråsen. Rett før klokka 10 kjører den tilbake slik at forholdene blir optimale for deltakerne. Her ser vi løypemaskina som på tidligmorran kom over fra Selbuskogen til Ytteråsen. Rett før klokka 10 kjører den tilbake slik at forholdene blir optimale for deltakerne.

Elvran Idrettslag rapporterer om sylferske spor som er klar til Fagerlirennet i dag. Klokka 8 søndag morgen var løypemaskinen ankommet Ytteråsen parkering fra Selbuskogen. Maskinen kjører tilbake igjen like før starten går klokka 10.00.

– Det tilsier at det skal bli veldig fine forhold for de som har tenkt å ta turen, melder Elvran IL.

Starten for det 17 kilometer lange tradisjonsrike turrennet foregår som vanlig i tidsrommet mellom klokka 10 og 11 fra Ytteråsen parkering. Det fristes med varm saft, og mer til, halvveis i rennet. Og etter målgang på Selbuskogen går det buss tilbake for de som ønsker det.

Les forrige sak:
Både assisterende banksjef Øystein Sorte (t.v.) og Arnt Fiskvik (t.h.) fra Sparebank1 SMN, og Stig H. Eidem fra Stjørdals-Blink Fotball, er fornøyde med at banken fornyer sin partneravtale med klubben. (Foto: Blinkfotball.no)
Viktig «spiller» er med videre

Hovedsamarbeidspartner tar ytterligere en sesong

Close