Syngedame på 90 feiret

Bilde til venstre: Erna Dahl var uten tvil både overrasket og kanskje litt rørt da Ingvild Kjerkol, overrakte bilde av utenriksminister Jonas Gahr Støre og Erna med en personlig hilsen fra Støre.

 

Det må være tillatt å si at det var en noe aktiv dame som feiret 90 år på Stjørdal Bosenter. Barnebarn må helst ringe henne på kveldstid, for ellers er damen på farten. Erna Dahl er fortsatt aktiv i Stjødal Pensjonistkor til tross for sine 90 år. Her har hennes sopranstemme vært fast på alle øvelser. Livsglede og godt humør er det i overflod. Trives du på bosenteret spurte jeg? “-Jeg har da vel egen leilighet lenger oppe i gata…”

Den spreke jubilanten har deltatt i Stjørdal Pensjonistkor siden det ble startet for 24 år siden. For korlederen Asbjørn Haugen, var det derfor en glede og kunne utnevne Erna Dahl, som korets første æresmedlem.
Mange i Stjørdal Pensjonistkor var møtt fram for å servere noen sanger til jubilanten. Mange slektninger hadde også tatt veien til bosenteret. Hun hadde problemer med å sitte å høre på sangene. De sangnumrene som koret fremførte gjorde nok kapellmester Granmo litt stolt. Mye arbeid var lagt ned både av sangerne og Granmo.

Tale
Noen av de nermeste kunne fortelle litt om Erna Dahl når hun kom på besøk. Hun startet med stryking av skjorter og duker og la disse på plass. Julemiddager var hun helt ansvarlig for, ikke så rart ettersom hun avsluttet sitt arbeidsvirke som assisterende kjøkkensjef på Værnes. Kanskje dukket 5 år med erfaring som husmorvikar opp i tankene…

Jonas
Erna Dahl hadde et stevnemøte med Jonas Gahr Støre, på Folkes Hus 1. mai. Der hadde hun sikkert føringen i samtalen. Den godeste Jonas Gahr Støre, husket dette ”fyrverkeri” av en dame. Derfor var det lett for Ingvild Kjerkol, å få signert et bilde av Erna og Jonas. En flott hilsen var skrevet på bildet. Tilskuerne må bli litt imponert over at vår utenriksminister tar seg tid til en slik personlig ting, og ikke minst at han husket henne.

Les forrige sak:
Bestyrer ved Aglo v.g. skole, Odd Anders With, tar et godt tak i sønnen Alexander når han besøkte skolen.
Idol-vinner besøkte Aglo

  Tidligere Idol-vinner Alexander Denstad With, besøkte Aglo v.g. skole og […]

Close