6 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Sangtilbud til de aller yngste

|| – Nå kjører Stjørdal Kulturskole i gang et nytt kurs i serien «Musikk ved livets begynnelse» med start torsdag 30. november, sier Ann Kristin Andersson som stortrives med å synge for de aller yngste.||

– Vi starter torsdag 30. november og kurset strekker seg over ti uker til et stykke inn i 2018. Det er fantastisk å arbeide med barn, sier Ann Kristin Andersson som elsker å arbeide med barn fra de er knøtte små.

– Sangene du synger med barna sitter igjen i minnet hele livet. Jeg er for tida på turne for den kulturelle spaserstokken i Trondheim med konserten «Kjærlighetsdryss og pikekyss». Der opplever vi stadig at musikken kaller frem minner helt tilbake til barndommen hos de eldre, sier Ann Kristin Andersson og minner om et annet tilbud:

– Hver tirsdag kl.17.30 møter jeg og min kollega flyktninger og nordmenn til samsang i Lokstallen her på Stjørdal. Tilbudet «Din sang – Vår sang» er gratis og kommer under «En smak av kunsten» gjennom Stjørdal kommune. Her kan man ta med sin egen sang og lære bort, eller lære sanger av oss. Det er utrolig hyggelig og et fint sted å bli kjent med nye mennesker, og et fint sted å lære norsk gjennom enkle sanger. Vi har plass til flere så om du har lyst til å synge med er det bare å komme til Lokstallen på tirsdager, sier Ann Kristin Andersson.

 

 

Coop Storlien artikkelnivå

 

 

 

 

 

Les forrige sak:
||
Droppet Black Friday – ga til Kreftforeningen

- Det er ikke akkurat millionomsetning vi snakker om, men vi […]

Close