19 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Ta en frisk tur rundt Forbordsfjellet

Fram arrangerer Forbordsfjellet Rundt søndag

VAKKERT: Forbordsfjellet er litt av et utfartsområde, og søndag kan du delta sammen med mange andre på turen rundt fjellet. VAKKERT: Forbordsfjellet er litt av et utfartsområde, og søndag kan du delta sammen med mange andre på turen rundt fjellet.

IL Fram arrangerer Forbordsfjellet Rundt søndag.

Forbordsfjellet er et yndet turmål, enten du går oppover til toppen eller rundt fjellet som er konseptet søndag formiddag.

– Starten foregår ved Kleiva, på veien opp til toppen av Forbordsfjellet. Men det er også mulig å starte fra andre steder, for eksempel Tiller, om du melder deg på i forkant, sier Hilde Landfald i trimavdelingen til Fram.

Hun kan friste med en fin tur på cirka 1,2 mil og ikke minst er det bra uttelling for de trimpoeng-glade denne søndagen.

– Deltakerne får 200 ekstra poeng i konkurransen Trimpoeng Skatval. I tillegg til de som man får ved å ta hele runden er det også mulig å ta noen korte avstikkere for å samle enda flere poeng, sier Landfald.

Terrenget er lekkert rundt Forbordsfjellet, og det blir kanskje ikke så mange flere søndager i 2018 før snøen og frosten kommer i området. I tillegg til tur og trimpoeng byr også Fram på servering underveis og premier og muligheter for både vått og tørt etter turen. (Artikkelen fortsetter under annonsen!)

Coop Storlien artikkelnivå

– Det blir saftstasjon ved Slettskaret og det blir premieutdeling på Svartkamhytta, som selvsagt er åpen og byr på både nykokt kaffe og nystekte vafler, sier Hilde Landfald, som slår fast at dette arrangementet går uansett vær.

 

Les forrige sak:
I stedet for kamp mot Vard i Haugesund lørdag ble det trening på Ullernbanen for Stjørdals-Blink. (Foto: Blinkfotball)
Blink ble værfast i Oslo – bortekamp utsatt

Reiste fredag ettermiddag - kommer seg ikke hjem før mandag

Close