17 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

Ta sykkelservicen nå

GODE TILBUD: Daglig leder i Moksnes Sport AS, Morten Moksnes, forteller om gode tilbud i butikken, og anbefaler stjørdalingene å levere inn sykkelen på service så snart som mulig.

 

Siden oppstarten i 1947 har den familiedrevne bedriften utviklet seg til å bli en av Midt-Norges ledende sykkelforretninger, og hvert år strømmer sykkelinteresserte til butikken for å få tips og råd på det nyeste og beste utstyret. Per dags dato er aktiviteten ganske rolig, men innen få uker regner man med store besøkelsestall i Søndre gate 9.

Service på alle problemer
– Akkurat nå avventer og undersøker stjørdalingene litt, men av erfaring vet vi at interessen og etterspørselen vil eksplodere ganske snart. I neste uke vil det komme hele tre containere med litt over 1000 sykler til butikken, og det er rundt og i etterkant av påsketider at de fleste har hentet fram den gamle sykkelen og skal kjøpe nytt utstyr til denne eller sikre seg en helt ny modell, forteller Morten Moksnes.

Han anbefaler imidlertid kundene om ikke å nøle med å ta fram sykkelen allerede nå og sjekke om den har behov for service, og påpeker at det kan ta tid å få sykkelen tilbake når alle andre også skal levere inn sin modell.

– Hos Moksnes er vi behjelpelig og tilbyr service på alle mulige problemer til enhver tid, både når det gjelder forberedelser til den nye sesongen og i sommer når aktiviteten er størst. Alle sykler trenger service, og hvis man ser at sykkelen trenger en oppfriskning til sesongstart er det bedre at den står på verkstedet hos oss en i garasjen hjemme. Dessuten unngår man kø og har større sjanse for rask tilbakelevering. Vi anbefaler de som har mulighet til å levere inn sykkelen så snart som mulig.

Coop Storlien artikkelnivå

Økende sykkelinteresse i Stjørdal
Også de som har tenkt å kjøpe seg en helt ny sykkel er velkommen til å stikke innom Moksnes, og det mangler ikke på de gode tilbudene nå før sesongstart.

– Fjorårsmodellene har svært gode tilbudspriser, og alle har muligheten til å spare noen tusenlapper på å sikre seg disse. I disse dager selger vi også enkelte 2013-modeller, men de fleste nyere modellene vil i all hovedsak komme med containerne neste uke. Da vil butikken virkelig fylles opp til randen med topp moderne sykler, sier den daglige lederen.

Sykkelinteressen i Stjørdal har økt betraktelig i løpet av de siste årene, noe som butikken også merker i form av salg og aktiviteten på verkstedet.

– Det er spesielt i løpet av de siste fem årene at det har gjort seg synlig. Stadig flere trener sykkel, og de mange rittene som arrangeres i nærområdet trekker økende interesse. Rittene passer godt både for nybegynnere og de litt mer erfarne syklistene. I takt med interessen har aktiviteten og salget i butikken hatt en oppadgående kurve, og vi jobber hele tida med å legge forholdene best mulig til rette for kundene. Det er mye service som skal til for å skape de beste syklene, smiler Morten Moksnes.

 

 

Les forrige sak:
F.v. Thea og Thale. Søstrene er sterkt knyttet til hverandre og Thea har fått mye støtte av Thale under sine sykehusopphold. Men på idrettsbanen vil de begge vinne.
Jenter med tæl

    Hemangiom – fødselsmerke Thea og Thale ble begge født […]

Close