-6 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

– Ta turen utendørs, men hold avstand

Ordfører med oppfordring i godværet

Ordfører Ole Morten Balstad håper mange benytter helga til å komme seg ut på en kort eller lang luftetur. (Arkivfoto)

Selbu-ordføreren skryter av innbyggernes holdninger. Nå oppfordrer han alle til å ta en tur ut i helga, men fortsatt med avstandsbegrensning.

– Helga venter nå og det ser ut til å bli en veldig fin helg værmessig sett. Milevis med skispor vil bli kjørt, turmulighetene er mange både til fots og med ski på beina, og utfordringer går til alle om å ta turen utendørs en tid som er utfordrende for oss alle. Men husk også her og holde avstand, sier ordfører Ole Morten Balstad i Selbu kommune.

I hans kommune er koronasituasjonen uforandret.

– Det er fortsatt to personer som er bekreftet smittet og for begge disse tilfellene har vi god oversikt over smittebildet, sier Balstad, som oppsummerer koronatilstanden i «Lykkelandet» slik:

– Ellers går det veldig bra i Selbu. Vi ser at folk følger oppfordringene om å holde avstand, ikke unødig oppsøke folkemengder og generelt være påpasselig med hygiene og håndvask. Alt dette er med på å forebygge videre smitte av koronaviruset og det er veldig viktig at en fortsetter med dette inntil andre signaler kommer, sier Balstad som gir uforbeholden ros til alle som er med på å holde samfunnet i gang i denne spesielle tiden.

– De kan ikke verdsettes nok, sier ordfører Balstad.

Les forrige sak:
Taxisentralen må gjøre koronatiltak

Må kutte i både antall biler og bemanning

Close