12 °C Stjørdal, NO
05/06/2020

Tagseth klar for Rosenborg

Presentert i pausen på Lerkendal

Edvard Sandvik Tagseth ble tirsdag kveld presentert som ny Rosenborg-spiller. (Skjermdump) Edvard Sandvik Tagseth ble tirsdag kveld presentert som ny Rosenborg-spiller. (Skjermdump)
Volvo XC60-020620-mobil
Volvo XC40-020620-mobil

Frostingen Edvard Sandvik Tagseth (18) er klar for Rosenborg. I pausen av kveldens kamp mellom Rosenborg og Maribor ble Sandvik Tagseth presentert som ny Rosenborg-spiller.

18-åringen har skrevet en fire-årskontrakt med Rosenborg.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Det føles kjempegodt. Dette har jeg ventet lenge på, og er noe jeg har hatt veldig lyst til, sier Sandvik Tagseth til Rosenborgs Facebook-side.

Det har lenge versert rykter om at Tagseth om at valget for 18-åringen fra Frosta sto mellom Rosenborg og nederlandske Groningen, men i kveld ble han altså presentert som ny «troillunge». Det skjer etter at han har vært to sesonger som en del av Liverpools ungdomsakademi.

– Det er riktig tidspunkt å gjøre det på. Jeg er ung og har mange år igjen av karrieren. De neste årene håper jeg blir kjempebra med god utvikling i en klubb jeg liker kjempegodt, sier Sandvik Tagseth som aller helst vil spille indreløper på Lerkendal. Og selvsagt er det en drøm for en trøndersk tenåring som går i oppfyllelse.

– Som trønder er det en drøm å få spille for Rosenborg, sier Edvard Sandvik Tagseth.

Les forrige sak:
PROVOSERT: Øystein Sandstad (fra venstre), Veronica Furunes og Monika Ringen er tre foreldrerepresentanter fra private barnehager som synes nok er nok. De er leie av å høre at de private barnehagene har skylden for det meste av merforbruket, og antyder at det heller er snakk om underbudsjettering.
Frustrerte foreldre lei av nedsnakking

- En gjengs oppfatning at de private barnehagene år etter år uforskyldt får skylden for overforbruket i barnehagesektoren

Close