12 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Tambar fortsatt uten poeng

FOTO: Kai Kristiansen er spillende trener for Tambar. Mandag ble det stortap hjemme mot Lånke. FOTO: Stig Krogstad forsøkte å finne en mottager for dommerkortet før avspark.

GUDÅ: Tambars fotballherrer kjempet, fikk nettkjenning, men samtidig 11 mål feil vei.


Gudå-klubben er fortsatt jumbo i 6.div. Lånke var suverene på Skolmyra gress tirsdag kveld og dro hjem med 11-1 seier. De grønn-kvite har hatt en stri sesongåpning med fem strake tap i 6.div.

 

-Dette er et oppkjøringsår for Tambar. Mye skal på plass. Vi er et lag som alle skal få ta del. Tambar er en klubb med hjerte. Her er det en for alle, påpeker spillende trener Kai Kristiansen. Kopperå ble påmeldt til årets 6.div. sent. Per Erik Moen klekket ut ideen i lag med arbeidskollega ved Natre, Tor E. Sonflå. Det ble gjennomført flere møter. Vinterens treninger var besøkt av 14 spillere i snitt.

 

FOTO: Morten Moen & co sliter i resultatmessig motbakke.

 

Lånke har håp om en sterk sesong og et løft etter to nedrykk på like mange sesonger. Bjørn A. Halsan er tilbake i klubben. Nå som trener. Foran øynene på rundt 50 tilskuere hadde han en grei oppgave med å coache hjem de tre poengene.

 

Fram-Skatval 2 leder 6.div etter fem runder. Tirsdag slo de Selbu2 1-0 på Framnes. De har spilt hjem ni poeng. Blink2 har fem strake seiere, men får godskrevet kun åtte poeng p.g.a. laget startet med seks minuspoeng p.ga. de ikke ville spille i 5.div. Dersom Varden vinner borte mot Aasguten/Varden torsdag kveld, overtar de tabellteten. Nils R. Dalåmos menn har ni poeng med en kamp mindre spilt enn de andre i tetsjiktet. Hegra slo Tydal II 3-0 hjemme på Hegra gress i denne runden.Blink2 banket Ranheim 7-2 på DnB Nor Arena.

 

Tambar er sist med seks strake tap og 24 minusmål.

 

FOTO: Tilskuerne er tålmodige på Skolmyra. Her Jan Arve Strigsve, Jorulf Georg Flåan og Bjørn Pynten. I bakgrunnen skimtes Rune Teveldal.

Les forrige sak:
Hvem vinner norske talenter ?

  Kan Stjørdalingene Are og Sunniva vinne Norske Talenter ? Betsson […]

Close