22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Tangen Næringsbygg vokser

| |

– Det er snakk om 400 nye kontorer og Aibel vil leie 250 av kontorene. Dersom etterspørselen etter nye kontorarealer skulle stige enda mer, vil vi vurdere å bygge en tredje pir i samme slengen. Det betyr ytterligere 3500 kvm med næringsareal. Tangen Næringsbygg har i dag 5000 kvm.

Nå kommer 7000 kvm med nye arealer. Det betyr totalt 12.000 kvm. Med enda en pir på 3500 kvm vil totalen bli 15.500 kvm. Men vi holder oss til en total på 12.000 kvm foreløpig, sier styreformannen som er stolt over det forestående byggeprosjektet:

– Det er et veldig moderne bygg med avanserte tekniske løsninger; ikke minst innenfor energiøkonomisering! Og det er ledig kontorareal for andre interessenter. Det er bare å ringe, sier Elverum.

Parkeringskjeller

Nå blir Tangen Næringsbygg det største kontorkomplekset i Stjørdal etter Statoil. Parkering er en utfordring for så store bygg. Her blir det parkeringskjeller under hele grunnen uavhengig av om det står et bygg oppå.

Aksjefordelingen

I dag sitter Stjørdal kommune på nærmere 50 % av aksjene som ellers er fordelt på Stjørdal Brannkasse, Vikaune Fabrikker og Balstad Eiendom i tillegg til et 20 – talls mindre aksjonærer.

Coop Storlien artikkelnivå

– Når står bygget ferdig?

– Entrepenøren HENT vil levere bygget til årsskiftet 2014/2015, svarer Johan Arnt Elverum som nyter sin første førjulsperiode fri fra budsjettforhandlinger i Stjørdal kommune siden 1998.

 

Les forrige sak:
|
Filippine-foreningene i Trøndelag vil hjelpe

Stjørdal har 33 personer på medlemslista, og med familie har Stjørdal […]

Close