7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Tangmoen mot Verdal ikveld!

Kan kvalifisere seg til NM i kveld onsdag. Dersom alt går Tangmoens vei i kvalifiseringskampen hjemme mot Verdal i kveld, spiller laget første ordinære runde i Norgesmesterskapet 1. mai.

Bookmakerne hadde liten tro på Tangmoens sjanser på Kleppen stadion i Namsos, men mål av Stefanos Pitharoulis, Fredrik Almli og Elias Nonås, og en heltemodig innsats av samtlige spillere, gjorde sitt til at Tangmoen kunne reise hjem med sifrene 3-2. Verdal ble trukket ut som motstander i andre kvalifiseringsrunde, og med seier i kveld spiller Tangmoen altså første runde i Norgesmesterskapet for aller første gang søndag 1. mai.

Guttorm Stormo har overtatt treneransvaret etter Roar Vikvang, og flere spillere har valgt å følge Vikvang over til Stjørdals-Blink. Men motsatt vei har Tangmoen sikret seg to viktige forsterkninger i Fredrik Almli og Elias Nonås, og laget har også hentet Emil Larsen Stokke og Emil Helgesen fra Remyra. I troppen finner man mange av spillerne som var viktige bidragsytere i 2009- og 2010-sesongen, og Tangmoen vil nok satse på en raskest mulig retur
til 3. divisjon.

Som opplading til cupkampen var Tangmoen på samling i Østersund i helga. Her deltok både herrenes og damenes A-lag, og samlingen var positiv både treningsmessig og sosialt. Laserskyting og gokart var blant aktivitetene som sto på programmet, og før avreise søndag spilte begge lagene treningskamp mot svenske motstandere. Det ble seier 4-1 for damene over Myssjø/Oviken, mens herrelaget banket Brunflo med 4-0.

Sesongen i 4. divisjon sparkes i gang fredag kveld. Da tar Tangmoen i mot Kattem på kunstgresset. Men før den tid er det altså duket for et svært spennende og avgjørende oppgjør.
Møt opp og støtt Tangmoen mot Verdal klokka 1830 i kveld!

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Parkering med og uten skiver

ETTER VÅR MENING: Det har vært stor etterspørsel og i tider […]

Close