14 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Tangmoen slo Fram

Bjørn Johan Nytrø startet oppgjøret. 1962-modellens stoppermakker var forøvrig Oskar L. Olsen. Han er født i 1993.

 

De møtes i 4.div kommende sesong. Søndag gjaldt det semifinaleplass i vinterserien for 4. og 5.div-lag. Tangmoen slo Fram 2-1 og ble dermed det fjerde laget i semifinalene. Tangmoens plass i semifinalen ble sikret med 6 poeng og bedre målforskjell enn Malvik.

 

Trekningen av semifinalene blir gjort mandag og lagene som er klare er: Byåsen 2, Tangmoen, Neset og Melhus. Det laget som blir trekt ut først i begge kampene får hjemmekamp.

Fram og Tangmoen møttes også under Magnar Lundemos Minnecup. Det oppgjøret endte 0-0. Søndag kom Fram best i gang. Laget tok tidlig ledelsen ved Martin Gulbrandsen.  Etter pause var grønntrøyene fra Kvislabakken kvikkest. Henrik Furan utligna til 1-1 før Elias Nonås ble matchvinner.

Coop Storlien artikkelnivå

-Vi tok over spillet etter pause. Dette var ålreit, jeg kjente igjen endel av det vi har terpa på, kommenterer Tangmoen-trener Guttorm Stormo. Han setter pris på avansementet som garanterer kvalifisert motstand også i neste oppkjøringskamp.

-Føler vi er godt i rute. Vi har bra med folk på trening. Guttene står på. Det er fortsatt mye å jobbe med, akkurat slik det skal være på denne tiden av året, konstaterer Stormo.

 

Eli Arnstad var ikke uventet tilstede.

Les forrige sak:
Fire Skille-mål

Stjørdalsgutten og 1996-modellen Kristian Rømo Skille scora fire mål for RBK […]

Close