7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Tangokurs med fullt hus

 

Årets første nybegynnerkurs i tango er straks ferdig og 8 par har smilt mye mens de har slitt parketten.

Kurset er det første i rekken for nystartede Stjørdal Tangoklubb. Interessen har vært stor og deltagerne kommer fra Trondheim, Stjørdal, Levanger og Verdal. Flere forteller om liten eller ingen danseerfaring. Det tas høyde for dette og undervisningen blir lagt opp deretter.

Kurset startet med en intensiv helg der 6 timer ble fordelt på fredag kveld og formiddag lørdag og søndag.  Resterende 4 timer gjøres på 2 onsdagskvelder. Komprimert undervisning i starten gjør at folk lærer fortere, sier Terje L. Tangen. Dermed blir lite glemt fra dag til dag.

Instruktører er Torill Ellingsen og Terje L. Tangen fra Hell Tango som tidligere har holdt nybegynner- og videregåendekurs på Stjørdal. Deltagerne er utrolig positive, ivrige og tar ting fort, sier Ellingsen. Hell Tango skal til Oslo i mars måned for å holde tangokurs.

Coop Storlien artikkelnivå

Stjørdal Tangoklubb har også et øvingstilbud hver onsdag, som kalles practica. Det er i glimrende lokaler på Ole Vig vgs. hver onsdag fra 20 til 22. Her vil det alltid være noen med tangoerfaring som kan spørres om råd. Det er ikke noe krav om å være medlem i klubben for å benytte denne muligheten.

Nye kurs i mars
Nytt 10-timers nybegynnerkurs starter 18 mars og har plass til 10 par. Det oppfordres til påmelding i par, men klubben gjør sitt beste for å skaffe dansepartnere når det blir behov for dette. – Vi har allerede flere påmeldte til kurset, så skal du være garantert plass må du være rask, sier Tangen.

Påmelding gjøres på www.deltager.no

Stjørdal Tangoklubb på Facebook
Her finner du informasjon om det som skjer i tangomiljøet i Stjørdal. Skriv inn facebook.com/stjordal.tangoklubb i nettleseren din eller besøk helltango.no.

Les forrige sak:
Morsomt på Sagatunrevyen

  Fredag var det premiere på årets Sagatunrevy. Hele 22 nummer […]

Close