5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Tar grep i sentrum

Daglig leder Line Eidem hos Egon i Stjørdal betrakter de nymalte kontainerne med bedriftens logo preget på sidene. Bak står Odd Petter Haugseth fra næringsforumet med en by-sykkel for Stjørdal.


Med relativt enkle midler og tiltak har bedriften Egon i Stjørdal gjort et ansiktsløft utendørs. To av bedriftens innleide kontainere har blitt langt mer imøtekommende etter at ideen om logo og fargevalg dukket opp nylig. Line Eidem, daglig leder hos Egon er godt fornøyd med resultatet.

 

– Vi valgte å være tidlig ute med en oppfriskning av våre omgivelser som kundene møter ved spisestedet. Nå ble vi faktisk de første i Stjørdal som gikk til det skritt å male «våre» kontainere i sort farge og vi har preget vår logo på sidene av kontainerne. Dette syntes vi var et spennende prosjekt å være med på etter at Stjørdal Næringsforum og leverandør Westgaard i Stjørdal ble med i et forsøksprosjekt, sier Line hos Egon. Odd Petter Haugseth hos næringsforumet sier temaet om estetikk og kontainere også tidligere har vært oppe til diskusjon. Haugseth er glad for at lokalt næringsliv som gjerne har behov for større innkast i kontainere ser verdien av å friske opp sine uteområder.

 

Coop Storlien artikkelnivå

–  Vi ser oss gjerne litt blind på at kontainerne står plassert rundt oss. Andre som kanskje er på besøk i vår kommune legger trolig bedre merke til det visuelle byrom, sier Haugseth og skryter at Egon for sporty å stille opp på det som kan bli en oppfølgende prosess med flere malte kontainere med bedriftslogoer på.

 

Ser verdien av sine kontainere

 Line Eidem har etter bare noen dager fått et bedre inntrykk av omgivelsene bak Egon.

 

–  Personlig synes jeg dette ansiktsløftet på kontainerne ble bra. Vi på Egon håper flere liker det, og så hadde det absolutt vært spennende om flere fulgte vårt eksempel. Firma Westgaard på Sutterøy var i følge Odd Petter Haugseth fra næringsforumet positive med en gang de fikk henvendelsen. Reklamehuset har vært delaktig i utarbeidelsen av logo på kontainerne. Med små skrift bak står det preget restavfall- papir for sortering.

 

–  Etter at avisa Stjørdals- Nytt tok opp temaet kontainere i bybildet, har det nok skjedd en del på temaet holdninger til gode visuelle byrom. Det ser vi et klart bilde på her hos Egon, sier Odd Petter Haugseth. Interesserte næringsutøvere med kontainere kan kontakte næringsforumet eller Westgaard for mere informasjon om prosjekt kontainer i byrom!      

 

 


Les forrige sak:
Tvangsmulk til Selbu Energiverk Nett

Tvangsmulkten er på 1500, 2500 eller 5000 kroner per dag data […]

Close