12 °C Stjørdal, NO
05/06/2020

Tar med kvartetten til hjembyen

Oslo Strykekvartett med stjørdalingen Øystein Sonstad holder konsert i Kimen

KONSERT MED OSLO STRYKEKVARTETT: Oslo Strykekvartett kommer tilbake til Stjørdal og fyller Vektersalen med kammermusikk søndag 19. januar. F.v. Liv Hilde Klokk, Geir Inge Lotsberg, Øystein Sonstad og Magnus Boye Hansen. KONSERT MED OSLO STRYKEKVARTETT: Oslo Strykekvartett kommer tilbake til Stjørdal og fyller Vektersalen med kammermusikk søndag 19. januar. F.v. Liv Hilde Klokk, Geir Inge Lotsberg, Øystein Sonstad og Magnus Boye Hansen.
Volvo XC60-020620-mobil
Volvo XC40-020620-mobil

Søndag 19. januar klokken 17.00 holder Oslo Strykekvartett med stjørdalingen Øystein Sonstad konsert i Vektersalen.

Oslo Strykekvartett ble dannet av unge musikere i 1992 og cellisten Øystein Sonstad har vært med på hele reisen sammen med Geir Inge Lotsberg på 1. fiolin. De har selskap av musikere som er blitt med siden.

Det er Liv Hilde Klokk på fiolin og Magnus Boye Hansen på bratsj. Den dyktige kvartetten spiller på fremragende italienske instrumenter som generøst er lånt ut av Dextra Musica.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Oslo Strykekvartett har i løpet av sin eksistens høstet stor heder både i inn- og utland. Kvartetten er verdensartister som spiller i stor deler av verden. Det kan være Israel den ene uka og Colombia den neste. London er en kjær arena med staselige opptredener.

Selv om kvartetten har spilt på mange gjeve arenaer, trives musikerne like godt i de små rom hvor kammermusikken hører hjemme. Derfor er det stas å spille på Røros. Huskonserten er ofte Oslo Strykekvartetts viktigste forum når publikum skal utfordres.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
50 000 i bot etter fyllekjøring

Tatt på fersken da han kjørte i alkoholpåvirket tilstand

Close