11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Får plass i langrennskomiteen

Meråker-rektor foreslått i komiteen som styrer norsk langrenn

Bjørg Kvannli er innstilt som nytt medlem av langrennskomiteen i Norges Skiforbund. Bjørg Kvannli er innstilt som nytt medlem av langrennskomiteen i Norges Skiforbund.

Bjørg Kvannli er foreslått som ny medlem av langrennskomiteen i Norges Skiforbund. Stort høyere er det vanskelig å komme i langrennssporten.

Bjørg Kvannli (56) er rektor ved Meråker videregående skole og hun er leder av NM-komiteen i Meråker, som skal arrangere ski-NM i 2019. Til helgen får hun trolig nok en synlig og viktig rolle i norsk langrenn. Hun er nemlig foreslått som en av to nye medlemmer i langrennskomiteen til Norges Skiforbund, og det betyr at hun vil gå inn i ledelsen av norsk langrenn.

Det er foreslått gjenvalg på Torbjørn Skogstad fra Troms som leder av komiteen. Øvrige medlemmer som er foreslått av valgkomiteen er nestleder Kari Mørkved Sylten fra Sør-Trøndelag og styremedlemmene Sindre Bergan fra Akershus, Per Morten Nyeng fra Oppland, Marthe Kobbersletten Jensen fra Akershus og altså Bjørg Kvannli fra Meråker og Nord-Trøndelag skikrets.

Valgkomiteen til langrennskomiteen har forøvrig vært ledet av hommelvikingen Knut Erling Flataker. Årets skiting foregår i Stavanger og tingforhandlingene gjennomføres lørdag og søndag.

Les forrige sak:
Emma Eidem Olsen forlater Stjørdal Håndballklubb og skal spille for Utleira neste sesong.
SHK mister storscoreren

Mange andre nøkkelspillere har også signert for andre klubber

Close