12 °C Stjørdal, NO
05/06/2020

Tatt for innbrudd i Meråker – nå er de utvist fra landet

Sendt ut av Norge fire dager etter pågripelsen

Her blir de tre fra Litauen pågrepet av politiet ved E14 like vest for Hegra sentrum. (Foto: Politiet i Værnesregionen) Her blir de tre fra Litauen pågrepet av politiet ved E14 like vest for Hegra sentrum. (Foto: Politiet i Værnesregionen)
Volvo XC60-020620-mobil
Volvo XC40-020620-mobil

10. juli ble tre litauiske menn stanset av politiet og pågrepet for butikktyveri i Meråker tidligere samme dag. Fire dager etter at de ble pågrepet ble de tre mennene sendt ut av Norge. Det skriver Adressa.no.

De tre mennene som i 12.30-tiden onsdag for snart to uker siden stjal diverse varer fra Coop-butikken i Meråker, ble fire timer etter tyveriet stanset på E14 i Hegra. Umiddelbart opprettet politiet en utvisningssak på alle tre, bare to dager etter pågripselen kom vedtaket fra Utlendingsdirektoratet (UDI). To dager deretter igjen ble de sendt ut av Norge.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

I følge Adressa.no har de tre mennene tidligere blitt utvist fra Danmark og blitt dømt for lignende forhold i Sverige. I tillegg til utvisningen har de også fått to års innreiseforbud i Norge.

I samband med denne hendelsen i Meråker gikk politiet i Værnesregionen ut med en klar oppfordring til innbyggerne om å være årvåkne i forhold til mobile vinningskriminelle.

LES OGSÅ: – Gjør det litt vanskelig for de kriminelle

Les forrige sak:
Digitaliseringsminister Nikolai Astrup besøker Malvik. (Foto: Fotograf Sturlason/Utenriksdepartementet)
Statsråd kan treffes på kjøpesenter

Digitaliseringsministeren besøker Malvik

Close