11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Taxi-samarbeid blir utvidet

– Samarbeidet gir en vinn-vinn situasjon for alle

Stjørdal Taxi og daglig leder Kurt Bratseth har tatt over Malvik Drosjesentral og utvider samarbeidet med Viken Taxi. Stjørdal Taxi og daglig leder Kurt Bratseth har tatt over Malvik Drosjesentral og utvider samarbeidet med Viken Taxi.

Stjørdal Taxi AS, Malvik Drosjesentral AS og Viken Taxi AS utvider samarbeidet.

Malvik Drosjesentral blir nå styrt og eid av Stjørdal Taxi som er lokalisert i nabokommunen Stjørdal, samtidig som Viken Taxi leverer kundesentertjenester på natt og helg for alle sentralene som har inngått samarbeidsavtale. Det heter det i en pressemelding fra Viken Taxi og Stjørdal Taxi.

– Erfaringer Viken Taxi har gjort seg er at samarbeidet med Stjørdal Taxi og Malvik Drosjesentral gir et større og bedre tilbud til kundene i hele regionen, og at sentralen i Malvik kan få nærmere og lettere tilgjengelige tjenester i den daglige driften. Stjørdal Taxi opplever på sin side at Viken leverer gode tjenester på kundesenteret og har valgt å inngå en langsiktig avtale med Viken. Samarbeidet gir en vinn-vinn situasjon for alle, og vi gleder oss til å levere enda bedre tjenester til kundene sammen, står det i pressemeldingen fra daglig leder Trond Bakke i Viken Taxi og daglig leder Kurt Bratseth i Stjørdal Taxi.

Nå har telefonhenvendelsene i Malvik på dagtid og kveld blitt besvart av kundesenteret i Stjørdal en god stund, mens telefonhenvendelser på natt i ukedager og på dagtid i helgene vil bli besvart av kundesenteret hos Viken.

– Bilene i Malvik blir nå omprofilert slik at de blir lik profileringen av bilene i Stjørdal Taxi. Dette gjør vi for å styrke taxitilbudet i Malvik. Stjørdal Taxi AS har over 50 biler i bilparken, og tilgjengeligheten for kundene i Malvik skal med dette bli enda bedre i tiden som kommer, sier Bakke og Bratseth.

Les forrige sak:
Jan Elverum blir sjef ved Blå Kors Lade Behandlingssenter.
Blir sjef for stort behandlingssenter

Jan Elverum skal lede 115 årsverk ved Blå Kors Lade

Close