-6 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

Taxiene stanser all festkjøring. – Vi vil delta i dugnaden

– Vi trenger ikke legge til rette for økt smittespredning

Daglig leder Kurt Bratseth ved Stjørdal Taxi.

Stjørdal Taxi innstiller all festkjøring og reduserer bemanningen om natta.

– Alle arrangementer er nedstengt, og da trenger ikke vi bidra til å spre mer smitte, sier Kurt Bratseth, daglig leder i Stjørdal Taxi.

Ingen vanlig jul

Det er en kjensgjerning at når de offisielle festene ikke blir avholdt på grunn av koronaen, velger mange å samles privat.

– Det er ikke en vanlig jul for oss. Mange samles i forsamlingshus, på hoteller og grendehus i julen. Spesielt 5. juledag velger mange å være sosiale og det er en stor dag for oss. Slik blir det ikke i år, derfor velger vi å være med på dugnaden for å begrense smittespredningen. Vi trenger ikke å legge til rette for økt smittespredning, sier Bratseth.

Tenker på sjåførene

Han ønsker også å ta vare på egne sjåfører, som taper store inntekter på grunn av dette tiltaket. De løper en stor risiko for å bli smittet.

– Vi tenker selvsagt også på sikkerheten til våre sjåfører, men også på andre sårbare kunder som risikerer å bli smittet, sier Bratseth.

Stjørdal Taxi reduserer derfor bemanningen om natta, og vil kun ta nødvendige oppdrag som for eksempel å kjøre pasienter til legevakt. På dag- og kveldstid vil bemanningen være som vanlig.

Les forrige sak:
Etter brannhendelsen søndag varsles det om brannfare flere steder

- Er du i tvil, la vær

Close