9 °C Stjørdal, NO
28/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Teatermedarbeider oppdaget nattens Storvikabrekk

Varslet politiet med en gang

Thorunn Wigdahl, produsent og regissør for storoppsetningen i Storvika, er godt fornøyd både med teatermedarbeideren og politiets innsats etter innbruddet. Foto: Yggdrasil Teater

Det var en som var på jobb i natt for Yggdrasil Teater som oppdaget innbruddet i Storvika-kiosken og tilkalte politiet.

Vi har folk på jobb og nattevakter i Storvika i hele vår spilleperiode. Han opplevde det som ekkelt men var opplært til å ikke gå i konfrontasjon ved slike tilfeller, kun ta kontakt med politiet, sier Thorunn Wigdahl, produsent og regissør for storoppsetningen i Storvika.

Les også: Snart står de på scenen i Storvika

Det var like etter klokken 0300 i natt at politiet fikk beskjed om et innbrudd, og noen timer senere var to unge menn pågrepet for ugjerningen.

Les også: To unge menn er pågrepet etter Storvika-innbrudd

– Vi har nattevakter primært for å overvåke strømtilførselen til det tekniske utstyret vårt, men vi er likevel meget godt forberedt på slike tilfeller. Hendelsen i natt ble håndtert helt korrekt av vår ansatt, sier Wikdahl, ved Yggdrasil Teater.

Hun ønsker å presisere følgende:

– Yggdrasil Teater har ingen tilknytning med kiosken, vi er kun leietakere i «Litjvika» i Storvika,. Så sånn sett var det også litt flaks at vi har disse vaktrundene tett på kiosken, og på den måten ble det forhindret muligens større hærverk. Vi setter nå opp mer lys i området og har allerede bedt om mer tilstedeværelse av Politiet, sier hun.

Les forrige sak:
Elevene på 5.-trinnet ved Fosslia skole gjør en kjempebra innsats i konkurransen Beintøft. Nylig vant klasse 5B sine 5000 kroner som skal brukes til noe miljøvennlig. Elevene er også bevisst på hvor viktig det er med bevegelse, derfor går mange til skolen uten bruk av bil eller buss. Fra venstre: Melvin Helland 5A, Khitsahai Nyan 5C, Aileen Brustad 5C, Herman Hilmarsen Stokke 5B, Cornelia Reinås 5B og Emilie Vatnehol 5A.
Imponerer i beintøff konkurranse

Elever ved Fosslia skole gjør det stort i den landsdekkende miljøkonkurransen "Beintøft"

Close