7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Teatersuksess i Elvran

Skuespillere i toppslag i Elvran

Elvran ungdomslag, teatergruppen, har satt opp en forstilling som fortjener toppkarakter. Forestillngen ”Kainn det vårra nå du har itti” var en kjempesuksess. Latterbrølene var nesten sammenhengende i salen. Forestillingen var krevende for aktørene, men replikkene satt som spikret. Vi kunne konstatere at suffløren hadde en rolig kveld.

Hele forstillingen var lagt til kontorlokalene til ”Gourmet Catering. At forvirringen var enorm i kontorledelsen fikk til fulle oppleve. Det mest imponerende var valget av typer som bekledte de forskjellige karakterene. Her var det rutinerte aktører og to debutanter. Vaktmester Andersen i Erik Leikvolds skikkelse, debuterte og imponerte stort. Slentrende og tydelig bekjentskaper med en tidligere LO-leder. En annen gjennomgangsmelodi var stadige forviklinger i form av svangerskap.

Når andre aktører ikke blir nevn betyr dette at alle gjorde en kjempejobb. Replikkene var utrolig mange, men vi kunne ikke registrere en eneste gang at teksten ikke satt hos aktørene

 

Coop Storlien artikkelnivå

 

Kultur

Det er imponerende at det er mulig å presentere en slik forestilling i et lite grendesamfunn. Om lag 25 personer var involvert i forestillingen. Vi fikk opplyst at det er tradisjon at slike skuespill settes opp i ungdomshuset i Elvran. Riktignok er det 6 år siden sist, men vår bønn er at det ikke må gå seks år til neste gang. Selv om det bygges et kulturhus i Stjørdal, blir nok det et bygg ungdommene i Elvran har mulighet leie. I Elvran spiller de for å kunne holde ungdomslokalet i drift.

 

Vi takker skuespillerne som hadde ansvaret for forstillingen ”Kainn det vårrå nå de har itti”. Konklusjoner fra oss blir at dette var en kjempeforestilling!

 

Les forrige sak:
HMF på 10. plass

Under helgas NM Janitsjar i Trondheim endte Halsen Musikkforening på 10. […]

Close