11 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

The Jan Holberg Project med konsert

 

Fredag er det endelig klart for konsert med The Jan Holberg Project på Byscenen. Jan Holberg som bor på Saksvik har fulgt sine drømmer og er nå ute med sin andre cd. Med seg i sine drømmer har Jan fått med seg mange godt etablerte stjerner i verdenstoppen. Vi kan nevne blant annet Tony Carey fra Rainbow, Åge Sten Nilsen fra Wig Wam og Celine. I tillegg på platen har Jan med seg Joe Lynn Turner fra Rainbow og Dep Purple. Det vil bli et svært variert program på scenen med musikk fra Queen showet til Åge Sten Nilsen, Wig Wam, Tony Carey, Celine og Jan Holbergs egen musikk.

 

Minikonsert.

Minikonserter på Cirkus Shopping sammen med Åge Sten Nilsen på fredag ettermiddag kl. 18.30 med blant annet signering av cder og fotografering for de som ønsker det. Lørdag blir det minikonsert kl. 12.30 på Kyrksæterøra hvor Jan Holberg er vokst opp. Deretter går turen videre til Aure Arena i Aure på Nordmøre for å spille konsert på lørdagskvelden.

 

Lever ut drømmene.

Jan Holberg drar i slutten av april til USA for å spille inn en låt og en video med Mike Stern, en av verdens beste gitarister. Mike Stern har vært involvert med blant annet Blood, Sweat & Tears, Miles Davis med flere, og har flere nominasjoner som verdens beste gitarist. Gitarguru, går for å være blant det ypperste i verden sier Holberg. Det er ingen hvem som helst Holberg plukker ut til sine prosjekter. Jeg gjør dette for å leve ut mine funk fusion drømmer. Jeg regner ikke med at dette kommer til å bli noen stor hit, sier Holberg. Det blir også en fartsfylt video som står i stil med låten, og den blir spilt inn på Manhattan i New York.  

 

Lokal tilhørighet.

The Jan Holberg Project bruker lokalt dyktige musikere og øver for tiden i Stjørdal på Ole Vig. Bandet har fått med seg en Bodøværing fra Stjørdal som spiller gitar, Jostein Svarstad. Platen spilles en del på radio. Det har vært intervju på Nrk P1, Radiorock og Tv2 God morgen Norge med Jan Holberg. På «God morgen Norge» var Jan Holberg sammen med Åge Sten Nilsen.

 

Turne.

Flere konserter blir det i juni for dem som dessverre ikke får til å dra på konsertene denne helgen. 19. juni 2013 blir det konsert på Buddy Scene (Drammen). 21. juni 2013 blir det konsert på Rorbua (Tromsø). 22. juni 2013 blir det konsert på John Dee (Oslo). 26. juni 2013 blir det konsert på Garage (Bergen). Og til sist, 28. juni 2013 avsluttes turneen med konsert på hjemmebane, Blæst (Trondheim).

Det er mulig å følge med på The Jan Holberg Project på nett og facebook.

Nettside: http://www.janholberg.com/

Facebook: https://www.facebook.com/janholberg

 

Les forrige sak:
VIDEO – Tidenes nordlysshow

  Det var en enorm nordlysaktivitet som fant sted over det […]

Close