9 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Ti søkere ble til elleve

Seks kvinner og fem menn vil bli Ole Vig-rektor

Ole Vig videregående skole skal ha ny rektor. Elleve har søkt på stillingen. (Foto: Jonas Røkke Bender) Ole Vig videregående skole skal ha ny rektor. Elleve har søkt på stillingen. (Foto: Jonas Røkke Bender)

Tirsdag kunne vi presentere søkerlisten til stillingen som rektor ved Ole Vig videregående skole. Der sto det at det var ti søkere. Nå viser det seg at det er elleve. En av søkerne hadde nemlig søkt på jobben utenom det ordinære jobbsøkersystemet og hadde ved en feil ikke blitt med på den offentlige søkerlisten.

Fem av de elleve søkerne har bedt om, og fått innvilget, å være unntatt offentlighet. Her er de seks øvrige som vil bli rektor ved Ole Vig videregående skole

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Fem av de ti søkerne har bedt om, og fått innvilget, om å bli unntatt offentligheten. Her er de fem offentlige søkerne:

Charlotte Ulla Pleym (29), HR-konsulent, Stjørdal.

Oddgeir Kristen Drevdal (55), assisterende rektor Charlottenlund videregående skole, Trondheim.

Eva Margrethe Otervik Vatnan (56), lærer, Bindal.

Sten Rino Bonsaksen (57), direktør, Leirfjord. Bonsaksen har vært direktør for Helgeland Museum, men fratrådte denne stillingen i vinter.

Hans Lieng (58), fylkesleder i Utdanningsforbundet, Trondheim.

Tone Thyrhaug (51), adjunkt med tilleggsutdannelse, Stjørdal.

 

Les forrige sak:
Stjørdal, Selbu, Tydal, Frosta og Meråker i samarbeidet Værnesregionen og Malvik kommune får til sammen 100 000 kroner i støtte fra KS, som deler ut én million kroner til språkarbeid. Aldri før har så mange kommuner og fylkeskommuner satset på klart språk. (Illustrasjonsfoto: BLY )
Får 100.000 for å gjøre språket bedre

Skal lære byråkratene å skrive bedre

Close