3 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Ti Stjørdals-drillere til VM

|| KLAR FOR VM: Stjørdal Drilltripp mønstrer ti utøvere i VM. Det er f.v. Ingri Helene Husby, Frida Røkke, Iben Nørkov Bakmark, Yvonne Tvete, Eirin Byberg Fosse, Ellen Andersen, Iselin Risberg Elverum, Elida Risberg Elverum, Thea Hanssen og Rita Leth Olsen||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Ti utøvere fra Stjørdal drilltropp skal representere Norge i kategorien Twirl Team, junior under det første verdensmesterskap i drill i Håkons Hall på Lillehammer 28. mars – 1. april.

Norges Musikkorps Forbund og NBTA Norway arrangerer i år for første gang et verdensmesterskap i drill i Norge. Twirling vil samle deltakere fra en rekke nasjoner. 

De ti utøverne fra Stjørdal kvalifiserte seg for VM-deltakelse da de vant sin klasse under NM i drill i Larvik i juni 2017. Utøverne fra Stjørdal er i ferd med å bygge opp internasjonal rutine, for i påska i fjor deltok Stjørdal drilltropp under EM som ble arrangert i Porec, Kroatia. 

Nå er det like før troppen kan markere sine første ti år. For Stjørdal Drilltropp ble stiftet 22. april 2008 med åtte medlemmer. Men dette er en aktivitet som har fanget flere. I dag er det 25 aktive drillere fra et ganske vidt område.

Coop Storlien artikkelnivå

De ti utøverne som er tatt ut til VM er Frida Røkke, Ellen Andersen, Iselin Risberg Elverum, Elida Risberg Elverum og Thea Hanssen fra Stjørdal. De har selskap av Eirin Byberg Fosse og Iben Nørkov Bakmark fra Malvik, Yvonne Tvete fra Frosta, Ingri Helene Husby fra Steinkjer og Rita Leth-Olsen fra Ørland.

Det kreves mye øving for å nå så langt som Stjørdal Drilltropp har gjort. Under ledelse av trener Line Tollefsen er det faste treningstider fire kvelder i uka. I tillegg blir det arrangert egen treningssamling minst en helg i hver måned.

Les forrige sak:
||
E14 er stengt

Stengt iallfall til søndag formiddag.

Close