16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Tid for kontraster

 

Vi mennesker lever et liv fylt med kontraster. Fra julens fråtsing til januar diett. Fra ekstremt stress for å rekke en meditasjonstime. På feriefronten veksler vi mellom storbyferie og øde landskap. Når det gjelder interiøret ser vi mer og mer at det er kontrastene i et hjem som er spennende. Gamle arvede elementer og vintage får sin velfortjente plass sammen med et og annet nytt objekt, og det er igjen disse kontrastene som skaper en interessant og stil.

 

Fargene vil denne sesongen også handle om kontraster. Mye spenning og energi kan tilføres et nøytralt fargevalg ved å velge en vegg eller deler av en vegg i en mer energirik farge. Det å innta frokosten på en korallfarget krakk er muligens det som får en til å våkne. Det handler om å tilføre små energibomber i hverdagen

 

Hellsenteret uke 25 mobil

Utgangspunktet for fargekolleksjonen LADY Spring & Summer 2013 er en gruppe med såkalte «nøytraler». Deretter følger en grafisk gruppe bestående av sort og hvitt – for så å fokusere på sesongens hovedtendens: Tid For Kontraster med en glad korallfarge, en spontan gulfarge, en sommerlig smaragdfarge, samt en myndig blåfarge.

 

Fargene LADY 10341 Kalk, LADY 10342 Kalkgrå og LADY 10429 Diskret har i løpet av kort tid blitt bestselgere. Dette er en gruppe med varme, gråaktige toner som beveger seg i det mye omtalte «greige» segmentet.

 

Den grafiske sort/hvitt gruppen består ganske enkelt av LADY 9918 Klassisk Hvit og LADY 9938 Dempet Sort. Energien tilføres med gulfargen LADY 10432 Spontan, den sjøgrønne LADY 6084 Sjøsmaragd, blåfargen LADY 4072 Blåtind og så den nye korallfargen LADY 2607 Sorbet. Ingen sommer uten et par pasteller: LADY 5262 Sval Sjø – en deilig sval blåtone og den varme dempede gulfargen LADY 1012 Gullhår tar seg vel av denne gruppen.

 

Suksesskonseptet LADY Supreme Finish er en maling for panel, dører, møbler og detaljer. Denne unike produktserien har fra før tre glansgrader: Silkematt, Halvblank og Superblank. LADY Pure Color, den helmatte malingen for slettvegg har dannet grunnlaget for en etterspørsel etter matte paneler. Derfor utvides LADY- serien denne sesongen med LADY Supreme Finish Matt. Malingen har en suveren utflyt og er ekstremt slitesterk, akkurat som de øvrige glansgradene

 

Dette gjør at LADY Supreme Finish Matt gir en fantastisk flott og matt overflate som holder seg pen lenge.

 

Les forrige sak:
Kroa ved E-14 åpnet

     

Close