5 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Tilbake på vinnersporet

Bildetekst: VINGENE AVGJORDE: Mads Trøan Larsen (22) takker Jørgen Sollihaug for pasningen på 2-0-målet. De to innbytterne sto i spissen for en kjempekontring som ga Stjørdals-Blink tre poeng mot Flisa.

 

Dermed fikk Roar Vikvang den responsen han håpet på fra spillerne etter den leie smellen mot topplaget. Etter to solide omganger på hjemmebane kunne treneren glede seg over at laget er tilbake på vinnersporet.

 

– Vi spiller bedre fotball i dag enn mot Eidsvold Turn. Flisa kom med en kampplan om å forsvare seg og kjøre kontringer på oss. De ligger meget godt organisert og får noen muligheter i førsteomgangen, men gjennom kampen er vi det beste laget og har god kontroll på det som skjer.

 

Mesterkontring punkterte kampen

For selv om Flisa med litt mer dyktighet kunne tatt ledelsen før pause, hadde også Nedzad Sisic en heading som ikke var langt unna å gå i mål. Man måtte imidlertid vente til etter pause før ballen gikk i nettmaskene. Mats Lillebo har levert solid spill på Blinks midtbane i hele vår, og ble for drøyt to uker siden kåret til månedens spiller i mai av trener Vikvang. Unggutten viste hvorfor da han kriget inn 1-0 etter 54 minutter.

 

Etter ledermålet hadde Blink relativt god kontroll defensivt, men de siste ti minuttene fikk Flisa flere farlige cornere. På overtid tok Vebjørn Skeide ansvar på ett av hjørnesparkene, og startet en kontring som han sammen med innbytterne Jørgen Sollihaug og Mads Trøan Larsen delte regien med. Blinks sisteskanse plukket et innlegg og kastet lynraskt ut til Sollihaug, som brukte sin store fart til å løpe over halve banen. Jørgen gikk ned mot dødlinja og la ut til Larsen, som fikk en enkel jobb med å score 2-0. Kontringen var et verdig punktum på kampen.

 

Larsen på bedringens vei

Matchvinner Larsen har nå scoret to mål på de siste tre kampene som innbytter, og virker til å være i stigende form etter å ha vært ute med et beinbrudd helt siden november i fjor. Kantspilleren, som kom til Blink fra Rosenborgs juniorlag i desember 2010, mener han fortsatt har litt igjen til toppformen.

 

– Jeg er nok ikke helt der jeg skal være enda, men det er absolutt på bedringens vei og det er morsomt å stadig få mer spilletid. Vi får ikke helt til det store spillet i dag og det blir en krigekamp, men det viktigste er at vi vinner og fortsatt er med i toppen av tabellen.

 

Larsen fikk en hel omgang mot Flisa, og var i følge Vikvang nær en plass i førsteelleveren til oppgjøret.

 

– Det tar nok ikke lang tid før han starter en kamp igjen. Han begynner å komme seg og har vist god form i det siste. Vi får god effekt av hurtigheten til Mads i andre omgang, og han gjør en solid omgang. Scoringen får han dele med en flott igangsetting av Vebjørn og et like flott forarbeid av Jørgen.

 

 

Les forrige sak:
31. mai hadde Tangmoen senior- og juniordamer felles trening opp Forbordsfjellet.
Tangmoendamer til topps!

  Det var fellesstart med premie til de 3 første på […]

Close