12 °C Stjørdal, NO
30/07/2021

Tilbyr hjemkjøring av dagligvarer

Opptatt av at alle skal få tilgang til det de trenger

Frode Langseth og hans stab er opptatt av at alle skal få kjøpt – og bringt – alle dagligvarer de har bruk for. (Foto: Stian Elverum / Nea Radio)

Spar B. Langseth i Selbu setter fram både antibac og engangshansker som alle skal bruke ved inngangen. Nå kjører de også varer hjem til de som ikke vil oppsøke butikken.

Butikken i Innbygda i Selbu bestemte onsdag kveld at de skal tilby hjemkjøring av varer rundt om i hele Selbu, hvis kunden ønsker det.

– Det kan være folk som ikke føler for å besøke butikken i fare for å bli smittet av koronaviruset. Det samme gjelder de som eventuelt er i hjemmekarantene, vi kjører varer hjem til dem og setter det utenfor døra, sier daglig leder i B. Langseth AS, Frode Langseth.

Koronasmitte betyr stengt butikk

– For oss i Spar betyr en eventuell koronasmitte hos en eller flere av våre ansatte fort at vi må sette alle i karantene. Da kan ikke butikken være åpen, derfor må vi nå være veldig føre var, sier Langseth.

Butikken skjerper alle interne vaskerutiner, blant annet blir alle berøringspunkt i butikken vasket minimum tre ganger pr dag med antibac, og alle kunder skal vaske hendene med antibac og bære engangshansker før de går inn i butikken.

Tiltak for å unngå hamstring

– Vi lover at alle får de varene de ønsker å kjøpe hos oss, så lenge ingen begynner å hamstre. Vi forsøker nå først med disse tiltakene, men skulle det vise seg å bli en utfordring med at folk hamstrer, vil vi måtte iverksette tiltak som for eksempel at kunder kan kjøpe et maksimalt antall av hver varesort, eller andre tiltak for å unngå hamstring, sier Langseth.

Dette er oppfordringen som Spar i Selbu retter til sine kunder:
  • Vi har nok varer til alle sammen om vi unngår panikk og hamstring.
  • Alle med symptomer på forkjølelse/halsvondt sykdomstegn oppfordres til ikke å komme inn i butikkens lokaler. Det samme gjelder de som har vært på utenlandstur til utsatte områder.
  • Hold fornuftig avstand til alle rundt deg.
  • God håndhygiene er ekstremt viktig! Håndvask ved inngang/ antibac/engangshansker.
  • Bruk albuekroken om du må hoste eller nyse!

Les forrige sak:
Avlyser alle forelesninger og fysisk undervisning

Nord universitet tar koronagrep

Close