9 °C Stjørdal, NO
28/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Tilbyr hjemkjøring av dagligvarer

Opptatt av at alle skal få tilgang til det de trenger

Frode Langseth og hans stab er opptatt av at alle skal få kjøpt – og bringt – alle dagligvarer de har bruk for. (Foto: Stian Elverum / Nea Radio)

Spar B. Langseth i Selbu setter fram både antibac og engangshansker som alle skal bruke ved inngangen. Nå kjører de også varer hjem til de som ikke vil oppsøke butikken.

Butikken i Innbygda i Selbu bestemte onsdag kveld at de skal tilby hjemkjøring av varer rundt om i hele Selbu, hvis kunden ønsker det.

– Det kan være folk som ikke føler for å besøke butikken i fare for å bli smittet av koronaviruset. Det samme gjelder de som eventuelt er i hjemmekarantene, vi kjører varer hjem til dem og setter det utenfor døra, sier daglig leder i B. Langseth AS, Frode Langseth.

Koronasmitte betyr stengt butikk

– For oss i Spar betyr en eventuell koronasmitte hos en eller flere av våre ansatte fort at vi må sette alle i karantene. Da kan ikke butikken være åpen, derfor må vi nå være veldig føre var, sier Langseth.

Butikken skjerper alle interne vaskerutiner, blant annet blir alle berøringspunkt i butikken vasket minimum tre ganger pr dag med antibac, og alle kunder skal vaske hendene med antibac og bære engangshansker før de går inn i butikken.

Tiltak for å unngå hamstring

– Vi lover at alle får de varene de ønsker å kjøpe hos oss, så lenge ingen begynner å hamstre. Vi forsøker nå først med disse tiltakene, men skulle det vise seg å bli en utfordring med at folk hamstrer, vil vi måtte iverksette tiltak som for eksempel at kunder kan kjøpe et maksimalt antall av hver varesort, eller andre tiltak for å unngå hamstring, sier Langseth.

Dette er oppfordringen som Spar i Selbu retter til sine kunder:
  • Vi har nok varer til alle sammen om vi unngår panikk og hamstring.
  • Alle med symptomer på forkjølelse/halsvondt sykdomstegn oppfordres til ikke å komme inn i butikkens lokaler. Det samme gjelder de som har vært på utenlandstur til utsatte områder.
  • Hold fornuftig avstand til alle rundt deg.
  • God håndhygiene er ekstremt viktig! Håndvask ved inngang/ antibac/engangshansker.
  • Bruk albuekroken om du må hoste eller nyse!

Les forrige sak:
Avlyser alle forelesninger og fysisk undervisning

Nord universitet tar koronagrep

Close