9 °C Stjørdal, NO
09/05/2021

Tilbyr ny elektrisk SUV

Kristoffersen Bil har den helt nye BYD Tang elektriske SUV for visning

Den helt nye elektrisk drevne BYD Tang er en SUV med firehjulstrekk. Den er nå i salg hos Kristoffersen Bil på Stjørdal. Per Olav Sætnan og Tore Kristoffersen sier Premium-bilen leveres med det unike Blade-batteriet og med sort interiør. Den helt nye elektrisk drevne BYD Tang er en SUV med firehjulstrekk. Den er nå i salg hos Kristoffersen Bil på Stjørdal. Per Olav Sætnan og Tore Kristoffersen sier Premium-bilen leveres med det unike Blade-batteriet og med sort interiør.

Kristoffersen Bil har frem til lørdag den helt nye BYD Tang elektriske SUV for visning i bilhuset. Interessen er stor for Premium bilen med rekkevidde opp mot 50 mil.

Den kinesisk bygde Byd Tang er for tiden på vising og tilbys for salg i Stjørdal. Bilhuset Kristoffersen Bil fikk nylig inn en testkjørt utgave av Byd Tang fra Bergen. Bilen som er den eneste i landet, står klar for visning i butikk frem mot lørdag. Selgere av bilmerket Byd Tang er Tore Kristoffersen og Per Olav Sætnan hos Kristoffersen Bil.

Rekkevidde opp mot 50 mil

– Vi presenterer nå en helt ny elektrisk SUV 4 hjulstrekker som leveres i Premium-utførelse. Byd Tang har en rekkevidde opp mot 50 mil og leveres med 489 hk. Bilen har en effekt på 660 newtonmeter og gjør 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder. Allerede har mange vært innom for å se bilen, som er den eneste i landet for tiden. Den nye unike batteriteknologien Blade, uten bruk av kobolt og trygg mot batteribranner, vil utgjøre drivkraften i bilen som er en stor kompakt 5-dørs SUV, forklarer Tore Kristoffersen og Per Olav Sætnan.

Den ruver godt i bilhallen hos Kristoffersen Bil. Nye eklektiske Byd Tang har ny batteriteknologi og rekkevidde opp mot 50 mil.
Den ruver godt i bilhallen hos Kristoffersen Bil. Nye eklektiske Byd Tang har ny batteriteknologi og rekkevidde opp mot 50 mil.
Robust og rask

Den er ifølge bilforhandleren robust, rask og energismart. Byd Tang har en bakkeklaring på 150. Bilen leverer en meget støysvak kupe samtidig som egenskaper og kapasitet opprettholdes til det fulle.

– Det er gledelig å kunne tilby Premium-utgaven til en pris fra 599.000 kroner. Segmentet ligger nært Mercedes, Audi E-Tron og Tesla i tillegg til I-Pace når vi snakker om elektriske Premium-utgaver. Inkludert er også mediepakken bestående av en 37 cm skjerm, en 14 tommer som gir det aller meste av informasjonen du trenger, sier Tore og Per Olav.

– Type batteri som bilen utstyres med må dere si litt mer om.

– Batteriet i den nye bilen som leveres til Norge vil være av typen Blade på 82,8 kwh. Disse har ikke komponenten kobolt og fulladdes på ca. en time. Kinesiske Byd Tang er generelt kjent for sin store produksjon av batteridrevet kjøretøy som lastebil, buss, tog og bil. Fulladet batteri på standard ladning gir bilen en rekkevidde på 50 mil. Bilen leveres kunde med sort interiør, den har en bagasjekapasitet på 900 liter med nedlagte seterygger. Den har 22 tommer hjul og Brembo-bremsesystem. Det er mulig helt frem til lørdag å betrakte bilen hos oss i bilhuset Kristoffersen Bil, sier Tore Kristoffersen og Per Olav Sætnan.

Les forrige sak:
Håkon Sørhald (t.v.) og Per Fedje synes det er vemodig at bedehuset nå skal selges.
– Det har ikke vært noen enkel avgjørelse

Skjelstadmark bedehus legges nå ut for salg

Close