16 °C Stjørdal, NO
18/08/2018

Tiller-brua vokser

De plasstøpte støtte-pilarene til den nye brua på Tiller holder konstruksjonen oppe. Nå armeres toppdekket på nybrua over Tillerhøgda. Bru for lokaltrafikk over E6 får en bredde på 6 meter og blir 42 meter lang. Trafikk kan trolig ta brua i bruk allerede i løpet av desember måned.
Nardo Bil XC60 – post
Nardo Bil V90 – post
Nardo Bil V60 – post

Sist oppdatert


De til dels farlige kryssløsningene på Tillerhøgda i Skatval kan snart være historie. Nå bygges et nytt kjørefelt opp Svemarka. Dette blir en forlengelse av de to tidligere opparbeidede sørgående kjørefelt opp Svemarka. Lokaltrafikk får nye adkomstveier i området, og fremtidig passasje over E6 skal skje via den nye brua som Mesta bygger i en lengde av 42 meter. Olav Olsen i Statens vegvesen er byggeleder for prosjektet, og sier fremdriften med anleggelse av nytt kjørefelt, støttemurer, støyskjerming og bruarbeid er i rute.

 

– Forutsatt gode nok værforhold skal vi kunne holde tidsfristene på prosjektet. Så langt har snøen lagt seg kun på toppen av Forbordsfjellet i perioder. Den toppen ser vi fra anleggsområdet, sier Olsen og ser med egne anleggsøyne brua reise seg godt synlig på høydedraget litt sør for det høyeste punkt på Tiller.

Franzefozz mai18 bannerLes forrige sak:
Øvre Forra-arbeidet igang

  Øvre Forra naturreservat ligger i Levanger, Verdal, Meråker og Stjørdal […]

Close