22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Tiller vant

 

Stjørdals-Blink kom best i gang det første kvarteret, men så kom Tiller gradvis bedre med og fikk kampens første store sjanse etter 22 minutter. En Tiller-spiller løp forbi et litt uoppmerksomt hjemmeforsvar og headet rett utenfor. Ti minutter senere får Tiller et unødvendig frispark vel 20 meter fra mål. Det blir skutt, keeper Vegard Skeide gir retur og Tiller Ole Kristian Skrede setter returen i mål.

 

Stjørdals-Blink svarer med flere store sjanser, men uttelling blir det først i det 44. minutt når Nedzad Sisic setter en straffe sikkert i mål: 1 – 1. Lagene går til pause.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Stjørdals-Blink starter 2. omgang offensivt og perioder med hurtig spill som etter 51 min. når Junior løper fram på høyre side, slår en fin pasning til Nedzad Sisic som skyter i nærmeste hjørne. Men der er også Tillers keeper. Det er to dyktige lag på banen, men Tiller er ballsikre må midtbanen og vanskeligere å angripe.

 

Stjørdals-Blink har hatt et hardt kampprogram med fire kamper de siste ti dager; tre kamper de siste seks. Begge lag spiller seg til flere store sjanser. Tiller får et mål annullert for offside og Stjørdals-Blink blir også avblåst for en hårfin offside like etterpå. Det er nerve i kampen.

 

Så er det spissen til Tiller, Rune Langørgen som fanger en ball fra kort hold og klarer å få til en presis avslutning: 1 – 2. Allerede minuttet etterpå blir Tillers unge spiller Edvard Ølstøren utvist for felling bakfra: – Det var en veldig streng avgjørelse, sa Håvard Fuglem som ble felt etter kampen.

 

Utvisningen førte til at presset fra Stjørdals-Blink ble enda sterkere, men til tross for flere store sjanser holdt Tiller unna og vant 2 – 1. Det var en viktig seier med tanke på å vinne avdelingen. Men mange kamper gjenstår.

 

Neste kamp for Stjørdals-Blink er borte mot Verdal lørdag 14. september. Det er en kamp som begge lagene har lyst til å vinne. Nå har i alle fall Stjørdals-Blink en pause på åtte dager før neste kamp etter et hardt kampprogram.

 

Det var en fin fotballkveld på Nye Blinkbanen med 500 tilskuere.

Les forrige sak:
Avspark under Blues In Hell i kveld på Hell skjedde klokka 18.30 og musikken fortsetter i de sene nattetimer. Her er ordfører Ivar Vigdenes på scenen sammen med Kjell Inge Brovoll og Ambassador Sugar Pie, et fyrverkeri av en artist på 77 år!
Bluesmania på Hell nå!

  Noen sier Hell med sitt stedsnavn har et fantastisk utgangspunkt […]

Close