14 °C Stjørdal, NO
19/07/2019

Tina headhuntet til Stordalens PR-byrå

SKIFTER JOBB: Tina Berggård fra Tydal er hentet til det nye PR-byrået Storm Communications som blant annet eies av Petter Stordalen. (Foto: Espen Solli) SKIFTER JOBB: Tina Berggård fra Tydal er hentet til det nye PR-byrået Storm Communications som blant annet eies av Petter Stordalen. (Foto: Espen Solli)

Tina Berggård (30) fra Tydal er headhuntet av Petter Stordalen til hans nye PR-byrå, Storm Communications.

– Vi bygger et byrå bestående av de flinkeste folka i bransjen. Disse rekrutteringene viser nettopp dette, og teamet utfyller hverandre på en god måte når det gjelder erfaring, kompetanse og bakgrunn. Dette lover godt for den videre veksten, sier Petter A. Stordalen om ansettelsen av Tina Berggård.

Storm Communications henter Tina Berggård (30) fra stillingen som presse- og innholdssjef i Danske Bank. Hun har tidligere vært kommunikasjonsrådgiver i DNB, og jobbet før dette som rådgiver i Gambit H+K Strategies. Der ble hun i 2014 kåret til årets «PR-talent» under PR-bransjens årlige arrangement Gullkorn.

– Jeg er takknemlig for erfaringene jeg har gjort meg i to av Nordens største finanskonsern i en tid hvor digitalisering og omstillingsprosesser har vært fremtredende. Kunnskapen skal komme kundene våre til gode, og jeg ser frem til å bygge Storm sammen med folk jeg har stor respekt for. Å komme tilbake til byråbransjen blir vel rett og slett som å komme hjem igjen, sier Berggård i en pressemelding fra PR-byrået.

Samtidig med ansettelsen av Tina Berggård har Storm Communications også ansatt Bunny Nooryani som kommer fra stillingen som direktør med ansvar for kommunikasjon, markedsføring og samfunnsansvar i Aker Solutions. For få uker siden ble også tidligere E24-redaktør Per Valebrokk ansatt i byrået.

Storm Communications eies av kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen, med blant andre tidligere statssekretær Jan-Erik Larsen og tidligere statsråd Bjarne Håkon Hanssen, Petter Stordalen-selskapet Strawberry Equities AS og Per Valebrokk. Byrået har kontor i Oslo.

Ren Røros Bestill mobil

  • Stikkord:
Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Rykket ut til bålbrenning

Kraftig røykutvikling i Hegra

Close