18 °C Stjørdal, NO
06/08/2020

Tjukkaser har gått 100 mil

Nå feirer de med wienerbrød

Sjefstjukkas Finn O. Fosmo ser fram til ettårsdag, kaffe og wienerbrød. Sjefstjukkas Finn O. Fosmo ser fram til ettårsdag, kaffe og wienerbrød.

Tirsdag er det ett år siden de første «tjukkasene» møtte opp til ukentlige trimturer i Malvik.

– Den gangen møtte et 20-talls turgåere, og i løpet av året har mange vært med på de ukentlige turene. Deretter har det vært tur hver tirsdag kveld med unntak av jule- og nyttårshelga. Oppmøtet har vært varierende, men til sammen er det gått trimturer på totalt 140 kilometer i løpet av året, sier sjefstjukkas Finn O. Fosmo.

Det er ikke ført nøyaktig regnskap over frammøtte og kilometer, men en betydelig samlet distanse er tilbakelagt.

– Tjukkasgjengen har ikke ført protokoll for fremmøte, men vi regner med at gjennomsnittet har vært på sju-åtte turgåere hver uke, så den totale tilbakelagte avstanden har nok godt passert 1.000 kilometer, sier Fosmo.

Tjukkasløypa er cirka 2,8 kilometer, og har en samlet stigning på 37 meter. Snittfarten på rundturen har vært på 30-35 minutter, avhengig av føreforholdene. Tjukkasgjengen har også innledet et samarbeid med Diabetesforbundet i Trondheim og omegn, som har invitert sine medlemmer til å bli med på de ukentlige trimturene på Sveberg.

Nå markerer Tjukkasgjengen ettårsjubileet på en enkel måte, og byr på jubileumstur tirsdag 22. januar klokken 18. Etterpå blir det sosialt samvær på MIX-kiosken på Malvik Senter, og selvsagt serveres det gratis kaffe og wienerbrød til alle som er med på tur.

Organisasjonssekretær Frank Skjærbekk, i Tjukkasgjengen, vil være med å gå sammen med Tjullasgjengen, chapter Malvik tirsdag kveld.

Les forrige sak:
Sivert Solli lånes ut fra Ranheim til Stjørdals-Blink i 2019-sesongen. (Foto: Blinkfotball.no)
Solli er klar for Blink

Spilte åtte kamper i eliteserien i fjor

Close