7 °C Stjørdal, NO
25/09/2020

To fratatt førerkortet og tolv fikk bot

Nok en nedslående kontroll på E14 for UP

UP var tilbake i Flora søndag ettermiddag. (Foto: Utrykningspolitiet)a UP var tilbake i Flora søndag ettermiddag. (Foto: Utrykningspolitiet)a

I løpet av 100 minutter beslagla Utrykningspolitiet to førerkort og skrev ut tolv forenklede forelegg under en fartskontroll på E14 i Flora.

– Vi tok en stikkprøve for å se om det var blitt bedring på E14 i Flora. Det var det dessverre ikke, fastslår politibetjent 2 Jan Olav Norberg i Utrykningspolitiet.

Under kontrollen som varte fra klokka 13 til 14.40 søndag ettermiddag ble to bilførere målt til 87 og 86 km/t. Begge blir fotgjengere for en periode.

– Her har vi ikke noe annet valg enn å ta turen tilbake i nærmeste fremtid og håpe på å se noe roligere kjøring. I dag sto vi også på nøyaktig samme plass som tidligere omtalt i media. Med oss i dag hadde vi også lokalpolitiet fra Værnesregionen som inviterte oss ut på kontroll, sier Norberg.

Les forrige sak:
PÅ EKSKLUSIVE BORD: Både Jean Michel Lecomte og Lykkelands produkter blir fra 1. april å finne på Britannia Hotel i Trondheim.
Lykkemat inntar Britannia

- Vi rundet millionen i årsomsetning i fjor, og hvis våre planer realiseres vil vi øke omsetningen betraktelig i 2019

Close